Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-16.00 (fre 14.45).


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Kanvasbilder

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Kanvasbilder

Kanvasbilder med egen montering

Kanvasbilder er perfekte produkter å sette opp hjemme, eller hvorfor ikke på kontoret eller i matsalen? Med eget motiv kan man få et personlig og unikt budskap som forgyller veggene. Det beste av alt er den lave prisen!

Vise 1 - 5 ov 5 produkter

Trolig Norges billigste kanvasbilder med eget motiv!

Vi kan tilby den lave prisen mot at du gjør monteringen selv. Tiden vi sparer inn på dette kan vi i steden trekke fra på prisen, og dermed blir kanvasbildene veldig prisgunstige. Vi sender det trykte motivet deres til deg sammen med delene til en treramme, et oppheng og en monterings-manual. Når du setter sammen kanvasbildet, anbefaler vi at du gjør det på et mykt underlag og har tilgang til en stiftemaskin.

Kanvasbildene kan vendes i valgfri retning. Om de skal være stående eller liggende kan du selv bestemme, siden du kan velge hvilken kant du vil feste opphenget på.

canvastavlor

Lages på kun én arbeidsdag!

Om vi får inn en komplett ordre i dag med godkjente trykkfiler, sendes din ordre fra oss enten påfølgende arbeidsdag eller dagen deretter. Det avhenger av når vi får ordren og hvor raskt vi klarer å gå gjennom den.

Husk at filene til kanvasbildene må være litt større enn selve forsiden (utfallende), ettersom en del av motivet går rundt rammen. I tillegg vil man ha litt marginer når det skal plasseres på ram-men, slik at man ikke får en hvit kant. Korrekte mål for filens størrelse er angitt på respektiv pro-duktside.

kanvasbilder