Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Brosjyrestativ

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Brosjyrestativ

Brosjyrestativ i A4-format

Vi retter oss mot foretak som skal ha materiell til messer og eventer, derfor har vi først og fremst brosjyrestativ av typen gulvstativ som passer til et A4-format. Dette er det vanligste formatet for brosjyrestativ til messer. Selv om man ikke trenger hele dette formatet, løper man en risiko for at man angrer seg senere hvis man bestiller mindre, ettersom formatene man kan bruke er svært begrenset. Et A4-stativ passer bra til aviser/blader, og man kan selv skrive ut plakater som passer til brosjyrestativet i en vanlig printer.

Vise 1 - 19 ov 19 produkter

Våre brosjyrestativ

Brosjyrestativ er et vanlig produkt som kan brukes i mange sammenhenger. De er lette å plas-sere etter eget ønske og synes godt, men dette er først og fremst en lett måte å kunne tilby kunder og besøkende brosjyrer på. Brosjyrestativ er ofte å se på messer og arrangement, men de brukes også i venterom, entréer og butikker.

De fleste brosjyrestativene er vanligvis tilgjengelige på vårt lokale lager, noe som betyr at vi kan levere de neste arbeidsdag. Vi har derimot skrevet fra tre arbeidsdager på produksjonssidene for at vi skal rekke å ta inn nye på lageret – om det mot formodning skulle være tomt av noen modeller.

Vil du vite mer om et brosjyrestativ, eller bare få litt tips og råd? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg så godt vi kan. .

brosjyrestativ, nedmonterad

Valg av brosjyrestativ

Om man skal stille ut på en messe, anbefaler vi våre sammenleggbare brosjyrestativ. De er vel-dig enkle å ta med seg – noe som vil settes pris på – siden man ofte har mange ting som skal pakkes sammen og tas med til messen. Brochure Stand fra Expolinc er vårt mest solgte brosjy-restativ, og finnes både som enkelt- og dobbeltsidig. En hard veske kan kjøpes i tillegg. Vesken beskytter brosjyrestativet under transport, og har dessuten hjul og utbrettbart håndtak slik at det blir ekstra lettvint å ta den med seg.

Vi anbefaler Brosjyrestativ Delta om man har litt lavere budsjett. Det har et stilrent og enkelt ut-seende, men det er ikke sammenleggbart, og egner seg derfor ikke så godt om man skal reise med det.

Brosjyrestativ Centro er et utmerket brosjyrestativ for deg som vil være fleksibel med annonse-formatet. Hver rad har en bred overflate tilsvarende to A4-plakater som kan brukes etter eget behov. Dette brosjyrestativet består av to deler og er ikke lett å ta med seg; det egner seg der-for som et mer permanent brosjyrestativ.

Om man bare har én plakattype, brosjyre eller tidsskrift, så er det mer stilrent om man velger et brosjyrestativ med bare én brosjyreholder. Det tar mindre plass i en messestand og gjør at stan-den føles litt større og luftigere. Passer også utmerket om man skal formidle informasjon om en bil i en bilhall, prisliste til en utstilling eller liknende.

Om man har en messedisk, kan man passe på å utnytte bordoverflaten ved å vise fram noen brosjyrer. Legger man dem direkte på overflaten vises de ikke godt, men om man komplemen-terer med et billig bordstativ som Table Stand A4, eksponerer man dem mye bedre.

Trengs et større format for dags- og kveldsaviser? Da kan vi tilby dere Brosjyrestativ Agenda som finnes i et større format til en meget overkommelig pris.

brosjyrestativ