Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Generell informasjon

Generelle salgsbetingelser og prisliste for Rollup-Kungen.no gjelder fra og med oppgitt dato og erstatter tidligere publiserte salgsbetingelser på Rollup-Kungen.no. Varene som presenteres gjennom Rollup-Kungen.no utgjør det ordinære sortimentet hos Rollup-Kungen.no. Ved eventuelle avvik mellom betingelser, produktinformasjon eller priser oppgitt på Rollup-Kungen.no og i øvrige publikasjoner, så har hjemmesiden fortrinnsrett.


Pris og betaling

Prisene på Rollup-Kungen.no oppdateres i sanntid. Merverdiavgift og frakt kommer i tillegg. Prisene er oppgitt i norske kroner og forutsetter at ordren legges inn via nettbutikk, og at originalen i korrekt format kommer oss i hende i forbindelse med bestillingen. Eventuell ekstra behandling av filer, som f.eks. korrigeringer og endringer, debiteres i henhold til gjeldende prisliste. Rollup-Kungen.no forbeholder seg retten til å endre annonserte priser uten videre forvarsel. Vi reserverer oss mot eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisjusteringer på opprettet bestilling vil du alltid informeres om dette, og du vil da ha full rett til å endre på eller annullere bestillingen din. Salg skjer til bedrifter, foreninger og organisasjoner mot faktura som forfaller til betaling tretti (30) dager fra fakturadato.


Walley Checkout

I samarbeid med Walley tilbyr vi betaling med Walley Checkout. Walley Checkout samler alle de viktigste betalingsmåtene i en og samme løsning - velg mellom Vipps, kortbetaling, faktura eller delbetaling (betalingsalternativene kan variere over tid). Du bestemmer selv hvilken betalingsmåte du ønsker å benytte i kassen, før du bekrefter kjøpet.

Faktura eller delbetaling innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector Bank AB (registrert innehaver av varemerket Walley) før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se my.walley.no.

my.walley.no kan du se alle fakturaene dine fra Walley.

Alminnelige villkår for faktura og kontokredit: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_NO.pdf
Standard europeisk brukerkreditinformasjon: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_NO.pdf


Fraktkostnad:


Fraktkostnader per leveringssted:
Ordresum 1 - 1 500 kr: 415 NOK
Ordresum 1 500 - 4 000 kr: 465 NOK
Ordresum 4 000 - 10 000 kr: 595 NOK
Ordresum 10 000 - 20 000 kr: 745 NOK
Ordresum over 20 000 kr: 895 NOK

Ved større bestillinger med mange leveringsadresser ber vi deg kontakte oss for tilbud på en tilpasset transportløsning. For leveringer utenfor Norge debiteres frakt i henhold til prisliste uansett bestillingsverdi. Kontakt oss for å få informasjon om faktisk fraktkostnad for leveringer utenfor Norge.


Levering – Leveringsbetingelser

Umiddelbart etter bestilling vil nettbutikken automatisk generere en ordrebekreftelse, som sendes til kunden via e-post for å informere om at bestillingen er korrekt og mottatt av oss. Innen 24 timer etter godkjent ordre vil det bli sendt en formell bestillingskvittering til kunden via e-post. Denne vil inneholde leveringsdato (datoen da varene sendes fra vår fabrikk) og totalpris.

Rollup-Kungen.no benytter Bring og i visse tilfeller Postens bedriftspakke for levering. Hjemmelevering med Bring er en praktisk dør-til-dør leveringstjeneste som lar deg velge leveringstid og leveringssted som passer deg. Leveringsdager for Bring er mandag til fredag. Bring kan ikke levere til postboksadresser. Bestillinger behandles og leveres mandag–fredag, unntatt nasjonale helligdager. Vær oppmerksom på at bestillinger kan oppleve lengre leveringstider i helligdager. Leveringstiden er ca 2-4 hverdager regnet fra pakken blir sendt fra lageret. Når pakken din er sendt vil du motta en ordrebekreftelse og kvittering via e-post. Alle bestillinger sendes fra lageret vårt i Sverige.

Merk at vi aldri kan garantere når varene er fremme hos kunden, vi sender kun varene fra oss innen oppgitt tidsfrist.

Rollup-Kungen.no følger leveringsbetingelsene FCA Mörrum i henhold til Incoterms 2022. Dette innebærer at kunden overtar det formelle ansvaret for transporten etter at Rollup-Kungen.no har lastet varene over på fraktførerens bil. Eventuelle reklamasjoner med hensyn til fraktskader eller manglende varer skal derfor stilles av kunden direkte til fraktføreren.

Når varene leveres fra vår fabrikk vil kunden motta et leveringsvarsel per e-post. I dette leveringsvarselet finnes det informasjon som gjør det mulig for kunden å følge og spore varene sine frem til levering hos kunden.


Risiko for varen

Risikoen for varen overføres til kjøperen når varen er overlevert til transportør.


Garanti

Rollup-Kungen.no har funksjonsgaranti på bestilte produkter. Garanti på trykkvalitet begrenser seg imidlertid til å tilsvare originalene innsendt av kunden.


Filer

Rollup-Kungen.no står ikke ansvarlig for kundenes filer eller annet grafisk materiale. Vår policy er imidlertid at alle filer arkiveres på vår server i minst ett år for ev. gjentagende ordre.


Reklamasjon

Ved eventuelle feil på en vare (angående transportskade, se under) må kunden reklamere til Rollup-Kungen.no omgående, og senest 30 dager etter fakturadato, samt returnere varen på forespørsel. Kunden skal kontrollere alle varer ved ankomst for å bekrefte at de er feilfrie. Ved reklamasjon etter 30 dager forbeholder Rollup-Kungen.no seg retten til å avgjøre om feilen skal rettes opp.

Ved reklamasjon skal kunden kontakte vår kundeservice via vår hjemmeside på https://rollup-kungen.no, og fylle ut et elektronisk reklamasjonsskjema. Basert på informasjonen kunden oppgir i reklamasjonsskjemaet så vil vår kvalitetsavdeling, vanligvis innen 8 arbeidstimer, kontakte kunden med informasjon om vurdert håndtering av reklamasjonen.

Transportskade skal senest på leveransens ankomstdag rapporteres direkte til Schenker, alternativt til Rollup-Kungen.no via vårt elektroniske reklamasjonsskjema. Rollup-Kungen.no kan tilby seg å videreformidle din rapport om transportskade til Schenker, men Rollup-Kungen.no har utover dette ikke noe erstatningsansvar ved transportskade, jf. gjeldende leveringsbetingelser. (Se lenken over for utførlig informasjon.)


Ansvar for feil

Foreligger det feil som Rollup-Kungen.no har ansvaret for, påtar Rollup-Kungen.no seg etter eget valg å rette opp feilen gjennom reparasjon eller ny vare, eller ved å tilbakebetale kjøpesummen helt eller delvis. Rollup-Kungen.no sitt ansvar som følge av feil på vare er begrenset til det som oppgis i disse generelle salgsbetingelsene. Rollup-Kungen.no har således ikke noe direkte eller indirekte ansvar for situasjoner som oppstår som følge av – men ikke begrenset til – inkompatibilitet, leveringsforsinkelser, skadebringende egenskaper i varene, produktansvar, uteblitt fortjeneste, driftsavbrudd, tap av informasjon, merarbeid eller annen økonomisk skade.


Angrerett

I henhold til distansesalgsforbundet har Du som forbruker (gjelder ikke bedrift) rett til å fratre avtalen ved å gi oss beskjed om dette innen 14 dager fra dagen Du mottok produktet på. For at Du skal kunne benytte deg av angreretten, må Du returnere varen i uskadd stand og i originalemballasjen. Når Du benytter deg av angreretten må Du selv stå for returfraktkostnadene. Hvis du som bedrift ønsker å reklamere på et kjøp, finner du en lenke lengst nede på hjemmesiden der du kan fylle ut et reklamasjonsskjema 


Andre betingelser

Utover salgsbetingelsene som er oppgitt over, gjelder kjøpsloven.