Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Lysrammer

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Vise 1 - 11 ov 11 produkter

Lyskasser

Lyskasser har eksistert i mange år, men dette har vanligvis vært tunge og upraktiske kasser som ikke har vært laget for å flyttes. Nå finnes det derimot lyskasser som er lette og smidige. Dagens lyskasser har LED-belysning som bidrar til dette, og det forlenger også levetiden med mange år.

Det finnes mange forskjellige typer lyskasser på markedet, men vi har valgt kun å fokusere på produkter vi tror kundene våre etterspør. Her finner du med andre ord litt større og transpor-table lyskasser som kan erstatte en rollup eller messevegg. Eksponeringen øker betraktelig med en lyskasse, ettersom den raskt tiltrekker seg nysgjerrige blikk. Motivet fremstår dessuten på en enestående måte. Et tips er å kombinere lyskasser med hverandre for å skape en stor opplyst stand som garantert blir en suksess på messen.

Lyskasse

Lyskasse laget for bildebytte

Lyskassene vi tilbyr er laget for bildebytte. Det betyr at du kan beholde samme lyskasse og si-den komplementere med nye motiv etter behov.

Veggene har motiv på både for- og bakside, noe som inngår i prisen. Dermed kan du laste opp to ulike motiv ved bestilling.

Produktet er fantastisk å ha på events, men vi anbefaler også å kjøpe et ekstra motiv som du kan ha på kontoret – slik at du får brukt lyskassen fullt ut.

Lyskasse

Lyskasse med andre mål?

Vi kan tilby et større utvalg av lyskasser enn det som er på hjemmesiden. Vennligst kontakt oss om du ønsker en annen størrelse eller om du er ute etter noe som ikke ligger på hjemmesiden.

Pixlip go Lyskasse

Lyskasse PixLip