Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Beachflagg

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Beachflagg

Våre beachflagg

Produksjonen av beachflagg skjer i vår egen fabrikk. Malene til beachflag-gene våre har vi designet selv for å få en så god passform som mulig. Den vide utformingen med tøyet flagrende lett i vinden titrekker seg oppmerksomhet på en effektiv måte. Våre flagg er enkle å transportere og montere på plass.

Vise 1 - 14 ov 14 produkter

Å bestille beachflagg

Beachflaggorna som ni ser ovan levereras med mast och flagga inklusive print. Beachflaggene som vist over leveres med mast og flagg inklusive trykk. Bakkefestet til flaggene er ikke inkludert og kjøpes separat. Dersom du går inn på et beachflagg og scroller ned, finner du alle relevante bakkefester som tilbehør.

Bakkeplaten er det vanligste tilbehøret ettersom det er pent og passer godt til alle anledninger, men vi har også flere spesialiserte bakkefester til forskjellige underlag. Vi anbefaler en pose til beachflaggene, men det er ikke inkludert. Dette har vi valgt å ha som tilbehør, ellers hadde det vært inkludert i prisen for produktet, og kundene våre foretrekker en lavere pris.

Vi kommer til å få inn en fil som er klar til trykking etter malen som finnes på den respektive produktsiden. Om du ikke har mulighet til å ordne dette selv, så hjelper vi deg gjerne. Dersom det kun er en logo, sender vi vanligvis en mal til deg helt gratis, men om du trenger mer innehold har vi en valgbar tjeneste for Grafisk Hjelp. Tenk på at logoen bør være i vektorgrafikk for å få god kvalitet.

Beachflag

Valg av beachflagg

Vi har tre forskjellige utforminger av beachflagg; Fjaer, Rett og Dråpe. Haifinne passer best til en avlang logo, og dråpen passer best til en firkantet logo.

Beachflaggene våre finnes i fire forskjellige størrelser:

  • Small
  • Medium
  • Large
  • Extra Large

Den minste varianten passer utmerket å ha innendørs på messer og eventer, men brukes også utendørs, for eksempel ved inngangsdøra.

Den mellomste varianten er det vanligste beachflagget vårt til utendørs bruk, og har svært god synlighet. Det er perfekt til eventer utendørs.

Det største beachflagget vårt er perfekt for deg som virkelig vil synes. Den synes på lang avstand og er ekstra bra dersom man konkurrerer om eksponeringen med andre i området. Et beachflagg er noe man ser på relativt lang avstand, så derfor er det bra om man har en enkel design slik at budskapet kan gjøres så stort som mulig.  

Beachflagg

Å designe et beachflagg

Det vanligste er at man kun har logoen sin på flagget, men om man har mer plass til overs kan man for eksempel komplettere med et telefonnummer, en nettadresse eller et slogan. Har man er avlang logo, anbefaler vi at den vris 90 grader slik at den blir stående. Da tar den opp mye større overflate på beachflagget og blir dermed tydeligere. Det vanligste er at den første bokstaven er nederst og den siste er øverst, det er vanligvis det letteste å lese. Det samme gjelder når man har en enklere tekst. Det er bedre å vri den enn å skrive hver bokstav vertikalt. Har man en logo som er kvadratisk kan man plassere horisontalt og gjenta dette, slik at man får 4-5 logoer på beachflagget.

Fargemessig bør det være så høy kontrast som mulig slik at motivet blir lettlest. Folden til beachflagget er standardisert svart for å passe med masten i samme farge, men man kan endre fargen på folden slik at den eksempelvis passer sammen med bakgrunnen på resten av flagget, eller med en helt annen farge som står som en kontrast mot budskapet.

Tenk på at fargeresultatet ser annerledes ut sammenlignet med andre trykksaker. Stoffet har små hull som gjør at man delvis ser gjennom materialet, derfor kan fargen oppleves som noe mattere sammenlignet med materialer som plast og papir. Setter man beachflagget opp mot en svart plate ser man fargene veldig godt. Står det mot en lys bakgrunn oppleves fargene noe blekere, noe som er helt naturlig.

Desgina beachflaggor, tips