Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Gatebukker

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Gatebukker

Gatebukker

Gatebukker er en lønnsom investering siden de har lave priser og veldig lang levetid. Alle de vanlige gatebukkene våre leveres med frontplast på begge sider for å beskytte budskapet. Det er mulig å komplementere med et ekstra plastdeksel ettersom dette er noe som før eller siden kommer til å bli slitt av vær og vind.

Du kan kjøpe plakater/postere som passer til alle gatebukkene våre. Vi trykker disse på samme materiale som våre rollups. Det innebærer at materialet ikke er følsomt for fukt og vann som pa-pir. Gatebukker som CitySign, TopSign og Delux Sign kan komplementeres med en topplogo. Plakater og topplogo finnes som en relatert artikkel når du er inne på produktsiden for valgt ga-tebukk.

Vise 1 - 14 ov 14 produkter

Valg av gatebukk

Om man vil ha et gatebukk som tåler vind, anbefaler vi bukken som heter Wind Sign. Den har en fjæret konstruksjon som gjør at den vipper når det blåser, istedenfor at den blåser overende.

Dersom man ønsker en gatebukk som er enkel å ta inn og ut hver dag, kan man ta en titt på A-Stativ eller Easy Sign. Dette er to billige gatebukker som veier lite og som dermed er enkle å forflytte. Easy Sign har et praktisk håndtak helt øverst. A-stativet er laget av aluminium og veier litt mindre, og det ruster ikke.

ToppSign er den billigste gatebukken vår dersom man ønsker en bukk med topplogo. Om man ønsker en gatebukk med klem-rammer, er Delux Sing eller CitySign gode alternativer.

Gatebukk

Vanntette plakater til gatebukker

Det er mulig å kjøpe plakater til alle gatebukkene våre. Vi trykker på samme materiale som våre rollups, noe som betyr at materialet er vanntett, og dermed ikke blir negativt påvirket av fukt eller regn. Merk at vi selger plakatene stykkevis, og at man derfor må bestille to stykker om man vil dekke både for- og baksiden av gatebukken. Plakater, bilderammer og mer tilbehør finnes her.

Vanntette

Gatebukk med klemlist eller magnet?

Det finnes generelt to typer gatebukker når det kommer til det å feste budskapet sitt. Den første metoden er frontplast med magnet. På hver gatebukk er det gjennomsiktig plast som ligger over budskapet. I dette tilfellet har frontplasten i tillegg en magnetlist langs alle kanter. Ettersom gate-bukken er laget av stål, fungerer magnetlisten helt utmerket. Budskapet trykkes mot gatebukken og sitter stabilt fast. Fordelen med magnet er at man kan ha en litt enklere konstruksjon, og der-med pleier også prisen å bli litt lavere. Det er dessuten stilrent siden man ikke behøver en klem-list som ellers ville tatt opp en del plass.

Den andre metoden er klemlister. Det er akkurat som det høres ut som; en list i fire deler man klemmer sammen med håndkraft (kan være nødt til å ta i litt på visse). Fordelen er at det er litt enklere å plassere budskapet helt rett i stativet, noe som iblant kan være litt vanskelig med frontplast med magnet.

Klemlist
  • City Sign
  • WindSign
  • Aställ
  • Delux Sign
  • Wind Sign Smart
  • WindSign XXl
Magnet
  • Easy Sign
  • TopSign
  • Broker Sign A3 landscape hvit
klemlist gatebukker

Fortausbukker med topplogo

Topplogo er en smart måte å alltid vise frem logoen sin på. Man viser tydelig hvilket selskap det gjelder og trenger derfor ikke ha med en stor logo i budskapstrykket.

VVi tilbyr tre gatebukkmodeller med topplogo. Det er TopSign, City Sign og Delux Sign. City Sign skiller seg ganske mye fra den andre to gatebukkene. Den har en rund base som er enklere å oppdage for mennesker med synsutfordringer. Siden kommuner gjerne legger til rette for synsutfordrede, har mange bestemt seg for å bare tillate denne typen gatebukker i bymiljø. Vi anbefaler derfor at du starter med å sjekke hvilke regler som gjelder i kommunen din.

Fortausbukkene Delux Sign og TopSign er ganske like. Den største forskjellen er at Delux Sign har klikkrammer mens TopSign har frontplast med magnet. Hvilken man foretrekker kan variere, se gjerne mer i avsnittet lengre nede. Siden TopSign ikke har klikkrammer, betyr det at konstruksjonen også er litt enklere, noe som gjenspeiles i prisen. Den har en litt lavere pris enn Delux Sign, og det gjør det til et vanligere alternativ. City Sign er derimot mer populær, og selv om kommunen din ikke har noen bestemte regler for dette, kan det hende at det endrer seg, og da har man allerede en gatebukk som er godkjent.

Trykk av topplogo er ikke inkludert i prisen og kjøpes som tilbehør.

Topplogo

Forklaring av størrelse

Størrelsen sikter til plakatstørrelsen når man velger størrelse av gatebukk. En gatebukk som er 50 x 70 cm, er altså ikke 50 x 70 i praksis, men laget for å romme et budskap som er 50 x 70 cm. 50 x 70 cm er den aller vanligste størrelsen, men vi selger også de fleste modeller i 70 x 100 cm.

Meglerskiltet er vår minste gatebukk, og er den eneste som finnes med plakat i A4-størrelse. Den tilbys også med et stående format, noe som betyr at den ser ut som en liten Easy Sign, se bilde. De andre gatebukkene er tilgjengelige normalt som både 50 x 70 og 70 x 100. Hvis man trenger noe større, kan man se WindSign XXL eller WindSign Cyklone Mega 2.

Gatebukker Easy Sign

Meglerskilt – perfekt til visninger

Meglerskilt er fortausbukker som er tilpasset primært for meglere. Hvis man f.eks. har en visning i en leilighetsblokk, plasserer man skiltet foran inngangen for å vise at det pågår en visning. Det gjør det enklere for besøkende å finne visningen, og det betyr mindre arbeid for megleren siden skiltet er lett å ta med seg til stedet. Størrelsen gjør at skiltet ikke tar mer plass enn nødvendig, og for meglere blir det enkelt å selv bytte budskap hvis man har en A3-skriver.

I motsetning til andre fortausbukker finnes meglerskiltet med budskap i både liggende og stående format. Stativ i svart eller hvitt.

gatebukker Mäklarskylt

Easy Sign – vår mest solgte gatebukk

NMed Easy Sign får man virkelig mye for pengene. Stativets form gjør at toppen av gatebukken kan brukes som et stort håndtak. Vekten er også lett, noe som gjør den ekstra enkel å flytte. Denne fortausbukken er derfor perfekt for deg som trenger å flytte gatebukken inn og ut hver dag, noe som ofte er nødvendig for den som har butikk.
Easy Sign er tilgjengelig i to forskjellige størrelser, hvorav 50 x 70 cm er den mest vanlige. Den er også tilgjengelig i fire forskjellige farger: svart, sølv (aluminium), hvit eller rød.

gatebukker Easy Sign v2

Aställ er en klassisk fortausbukk

Aställ (A-bukk) kan ha forskjellige navn, men skiltet er det samme. Denne modellen har vært tilgjengelig i mange år, og er en fortausbukk som vi har solgt mange eksemplarer av. Stativet er laget i aluminium, noe som gjør den lett å flytte på. Aluminiumstativet gjør også at den ikke ruster, noe som forhåpentligvis innebærer at man har en gatebukk som fremdeles ser veldig bra ut etter mange års bruk.

Aställ (A-bukk) kan ha forskjellige navn, men skiltet er det samme. Denne modellen har vært tilgjengelig i mange år, og er en fortausbukk som vi har solgt mange eksemplarer av. Stativet er laget i aluminium, noe som gjør den lett å flytte på. Aluminiumstativet gjør også at den ikke ruster, noe som forhåpentligvis innebærer at man har en gatebukk som fremdeles ser veldig bra ut etter mange års bruk.

Trottarpratare med vårt motiv

WindSign – best i blest

Vi har fire forskjellige gatebukker på nettstedet som inneholder navnet WindSign. Dette er en serie med gatebukker som er laget for å tåle hard vind. En vanlig gatebukk med fire ben kommer til å flytte på seg eller falle overende når det blåser for mye. En WindSign kommer derimot til å stå trygt. Den har et fjæret stativ som gjør at budskapet svaier litt i vinden og dermed avlaster foten. Denne fortausbukktypen er perfekt til bruk i utsatte områder.

Gatupratare WindSign

SpinSign – når du må synes

Et skilt som snurrer når det blåser. Fordelen med denne typen gatebukk er at man drar oppmerksomheten til seg, siden vi reagerer instinktivt på ting som beveger på seg. Det gjør at SpinSign er godt egnet til omgivelser det det finnes mange andre som slåss om oppmerksomheten. Tenk på at budskapet skal være enkelt, og vi anbefaler derfor at man bare har logoen sin på skiltet, eller alternativt en enkel tekst som “Åpen”, “Drop-in”, “Ledig” eller lignende. I motsetning til våre andre fortausbukker inngår trykk i prisen siden man selv ikke kan bytte budskapet (vi kan derimot sende dere budskap på etterspørsel).

Gatupratare Spin Sign

Skrivetavle – mest populær i restaurantbransjen

Denne gatebukken er ekstra populær for restauranter, kafeer og lignende. Den fungerer på samme måte som en vanlig tavle, noe som gjør at man hver dag kan skrive dagens meny eller tilbud på den. Det gjør at man også kan være litt kreativ og sette sitt preg på skrivetavlen.

Griffeltavla, trottoarpratare

Tilbehør til gatebukker/fortausbukker

Vi selger vannavvisende plakater til alle gatebukkene våre. Materialet gjør at du trygt kan bruke den i alle gatebukker uten å måtte uroe deg for vann eller fuktighet. Vi tilbyr også topplogo til visse modeller, samt frontplast. Frontplast er alltid inkludert når du kjøper en gatebukk av oss.

Gfrontplast