Kontakt oss

Telefon: +46 45 45 85 550
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
07.00-16.00 (fre 15.00).


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Gatebukker

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Gatebukker

Gatebukker

Gatebukker er en lønnsom investering siden de har lave priser og veldig lang levetid. Alle de vanlige gatebukkene våre leveres med frontplast på begge sider for å beskytte budskapet. Det er mulig å komplementere med et ekstra plastdeksel ettersom dette er noe som før eller siden kommer til å bli slitt av vær og vind.

Du kan kjøpe plakater/postere som passer til alle gatebukkene våre. Vi trykker disse på samme materiale som våre rollups. Det innebærer at materialet ikke er følsomt for fukt og vann som pa-pir. Gatebukker som CitySign, TopSign og Delux Sign kan komplementeres med en topplogo. Plakater og topplogo finnes som en relatert artikkel når du er inne på produktsiden for valgt ga-tebukk.

Vise 1 - 12 ov 12 produkter

Valg av gatebukk

Om man vil ha et gatebukk som tåler vind, anbefaler vi bukken som heter Wind Sign. Den har en fjæret konstruksjon som gjør at den vipper når det blåser, istedenfor at den blåser overende.

Dersom man ønsker en gatebukk som er enkel å ta inn og ut hver dag, kan man ta en titt på A-Stativ eller Easy Sign. Dette er to billige gatebukker som veier lite og som dermed er enkle å forflytte. Easy Sign har et praktisk håndtak helt øverst. A-stativet er laget av aluminium og veier litt mindre, og det ruster ikke.

ToppSign er den billigste gatebukken vår dersom man ønsker en bukk med topplogo. Om man ønsker en gatebukk med klem-rammer, er Delux Sing eller CitySign gode alternativer.

Gatebukk

Vanntette plakater til gatebukker

Det er mulig å kjøpe plakater til alle gatebukkene våre. Vi trykker på samme materiale som våre rollups, noe som betyr at materialet er vanntett, og dermed ikke blir negativt påvirket av fukt eller regn. Merk at vi selger plakatene stykkevis, og at man derfor må bestille to stykker om man vil dekke både for- og baksiden av gatebukken. Plakater, bilderammer og mer tilbehør finnes her.

vattentåliga

Gatebukk med klemlist eller magnet?

Det finnes generelt to typer gatebukker når det kommer til det å feste budskapet sitt. Den første metoden er frontplast med magnet. På hver gatebukk er det gjennomsiktig plast som ligger over budskapet. I dette tilfellet har frontplasten i tillegg en magnetlist langs alle kanter. Ettersom gate-bukken er laget av stål, fungerer magnetlisten helt utmerket. Budskapet trykkes mot gatebukken og sitter stabilt fast. Fordelen med magnet er at man kan ha en litt enklere konstruksjon, og der-med pleier også prisen å bli litt lavere. Det er dessuten stilrent siden man ikke behøver en klem-list som ellers ville tatt opp en del plass.

Den andre metoden er klemlister. Det er akkurat som det høres ut som; en list i fire deler man klemmer sammen med håndkraft (kan være nødt til å ta i litt på visse). Fordelen er at det er litt enklere å plassere budskapet helt rett i stativet, noe som iblant kan være litt vanskelig med frontplast med magnet.

Klemlist
  • City Sign
  • WindSign
  • Aställ
  • Delux Sign
  • Wind Sign Smart
  • WindSign XXl
Magnet
  • Easy Sign
  • TopSign
  • Broker Sign A3 landscape hvit
klemlist gatebukker

Forklaring av størrelse

Størrelsen sikter til plakatstørrelsen når man velger størrelse av gatebukk. En gatebukk som er 50 x 70 cm, er altså ikke 50 x 70 i praksis, men laget for å romme et budskap som er 50 x 70 cm. 50 x 70 cm er den aller vanligste størrelsen, men vi selger også de fleste modeller i 70 x 100 cm.

Gatebukker Easy Sign