Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Om Rollup-Kungen

Mässprodukter

Om oss

I 2007 åpnet vi dørene til det som skulle komme til å bli en av Sveriges største nettbutikker for event- og expo-produkter. Vi skapte oss raskt et navn i bransjen, og i takt med at netthandelen økte, vokste også vår butikk. I starten delte vi lokale med en skiltmaker, men siden har vi flyttet til moderne fasiliteter som er tilpasset våre behov. Vi trykker og ferdigmonterer 99 % av alle produktene dere ser på hjemmesiden vår. Vi er stolte over at vi er en av få fabrikker på vår størrelse som har egen produksjonsvirksomhet i Sverige.

Vår visjon er å kunne tilby et bredt sortiment med prisgunstige produkter til messer og eventer, slik at vi har noe som passer til alles behov. For å kunne tilby dette jobber vi langsiktig med våre leverandører, og vi effektiviserer stadig produksjonen for å kunne holde kostnadene nede og redusere produksjonstiden.

Fabriken i Karlshamnr

Våre verdier

Vårt ønske er at disse verdiene skal gjennomsyre alt vi gjør, og vi jobber konstant med å utvikle en bedriftskultur som allerede er positiv. Vi streber etter at dette både skal synes på utsiden og merkes på innsiden.


Troverdighet
Vi garanterer prisgunstige produkter fra vår svenske produksjon. Vår målsetting er at kundene skal føle seg trygge og i varetatte med tanke på behandling, produkt, pris og levering.

Servicebevisst
Vi vil tilby løsninger som tilsvarer kundens forventninger og behov. For oss er god service noe som går hånd i hånd med fornøyde kunder.

Engasjement
Med personalet vårt som den viktigste ressurs vil vi være her for våre kunder. Vi vil jobbe langsiktig, både når det gjelder relasjoner og miljø.

handslag

Printgroup Nordic AB

Medlemmar i facket
Vi er medlem av GS, facket för skogs, trä- og grafisk bransch. Med denne organisasjonens hjelp sørger vi for å få rettferdige lønnsbetingelser, likestilling og et godt arbeidsmiljø. Gå inn på organisasjonens hjemmeside for mer informasjon för mer information.
GS Logotyp

Våre opplysninger
Rollup-Kongen.no er et registrert og beskyttet varemerke som eies av: 
Printgroup Nordic AB.
Org: 556643-6779
Fabrikvägen 33
375 30 Mörrum.


Salg skjer via vårt norske virksomhet:
Printgroup Nordic AB
c/o Athene Vat services AS
Postboks 4691 Nydalen
0405 Oslo

Tel 23 96 51 45
info@rollup-kungen.no

Våra värderingar