Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Vanlige spørsmål & svar

Vi håper at du finner svar på spørsmålet ditt nedenfor, hvis ikke, må du gjerne ta kontakt med oss på: info@rollup-kungen.se eller 23 96 51 45.


Generelt

Ja, vi har kvantumsrabatter på mange produkter. Hvis du vil kjøpe et større antall av et produkt som ikke har kvantumsrabatt, kan du gjerne ta kontakt med oss.
Vi kan som regel tilpasse oss etter dine mål, så lenge høyden ikke overstiger 200 cm (materialet vi trykker på er nemlig ca. 200 cm bredt). Du velger da den bannerstørrelsen på hjemmesiden som ligger nærmest dine ønskede mål. I filnavnet på bildefilen du laster opp kan du skrive inn størrelsen, eller så kan du legge inn en kommentar i "øvrige kommentarer" på kassasiden.

Når det gjelder tekstilbanner, gjelder det samme prinsippet som for vanlige bannere, men i stedet er bredden på stoffet vi trykker på ca. 240 cm bredt.

OBS: Prisen på det spesialtilpassede produktet ditt vil baseres på nærmeste fastsatte størrelse, avrundet oppover. Vi sender alltid en ordrebekreftelse etter at vi har sett over ordren din og kontrollert filene dine. Der ser du om vi har vært nødt til å korrigere prisen.

Betaling og bestilling

Nei, det må du ikke. Fordelene med å logge seg inn er at du f.eks. kan se ordrehistorikk og du slipper å skrive inn alle kontakt- og fakturaopplysninger hver gang du bestiller.
En leveringsdato er oppgitt på det respektive produktet. På rollupene står det for eksempel "varen din sendes fra oss etter 3 arbeidsdager fra vi har kontrollert og godkjent ordren din. Ordre kontrolleres manuelt innen 24 timer." Hvis man legger inn to ulike bestillinger på én og samme dag, kan altså leveringsdatoene være forskjellige avhengig av om vi rekker å kontrollere og godkjenne ordren din samme dag eller dagen etter. Frakttid tilkommer også, og den avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, men til de fleste større byer er det normalt 2-3 fraktdager.
Vi ønsker helst å motta din ordre via hjemmesiden. Det er på grunn av at vårt fraktsystem o.l. er sammenkoblet med hjemmesiden. Ønsker du hjelp med å legge en ordre på hjemmesiden, kan du kontakte oss for veiledning. Vi kan også legge inn ordre på hjemmesiden for deg, men merk at du uansett må oppgi den samme informasjonen som på hjemmesiden, og sende den til oss via e-post. Vi tar ikke imot bestillinger på telefon.
Utvalgte rollups og bannere kan vi sende avgårde påfølgende arbeidsdag forutsatt at vi får inn en komplett ordre med tillegget "raskere produksjon" som finnes som alternativ på kassasiden. Det koster 99 kr. Ekstra per produkt og gjelder kun utvalgte produkter så lenge ikke noe annet er avtalt med kundeservice. Flagg og vegger kan vi ikke lage i løpet av en arbeidsdag, men det er mulig å få dem sendt litt raskere hvis du har hastverk. Kontakt oss i så tilfelle, så sjekker vi hvordan produksjonen ligger an.

Frakt og levering

Fraktkostnader per leveringssted:

Bedriftspakke:
Ordresum 0 - 1 500 kr: 415 kr
Ordresum 1 501 - 4 000 kr: 465 kr
Ordresum 4 001 - 10 000 kr: 595 kr
Ordresum 10 001 - 20 000 kr: 745 kr
Ordresum over 20 000 kr: 895 kr

Ved større ordre med mange leveringsadresser ber vi deg kontakte oss for tilbud på en tilpasset transportløsning.
Den er forskjellig for de ulike produktene. Rollups sendes fra oss etter tre hverdager fra vi har godkjent bestillingen. De fleste øvrige produkter har tre eller fire dagers produksjonstid. Husk at frakttid legges tid, og den kan variere i tid avhengig av hvor i landet bestillingen skal sendes. Normal frakttid er som regel 1-3 virkedager.
Nei, det gjør vi ikke. Fakturaen kan sendes til en postboks-adresse, men du må oppgi en korrekt leveringsadresse for at pakken skal komme frem. Vi tar ikke ansvar for gods som blir feilsendt pga. feilaktig leveringsadresse.
Vi kan aldri garantere når produktene er hos deg. Vi kan bare garantere at de sendes fra oss innen oppgitt tid. Normal frakttid er 2-3 virkedager.

Postnummer og leveringstid:
0015-3999: 1-2 dager
4000-7599: 2-3 dager
7600-7999, 8600-8999: 3 dager
8000-8599, 9000-9999: 4 dager
Det går veldig bra. Vi finnes i Mörrum, Fabriksvägen 33. Du er velkommen til å hente pakken din mellom kl. 14.00-15.00 på dagen som er oppgitt som leveringsdag.

Filer og trykk

Ja, det kan vi! Men, vi kommer til å måtte ta betalt for det i de aller fleste tilfeller. Hvis det kun er en logo, pleier vi å sende tilbake en kostnadsfri korrektur. Er det noe mer dere trenger, har vi to ulike former for grafisk assistanse som du kan kjøpe som tilleggstjenester. Enkel Grafisk Hjelp er til for dere som har en enkel layout og som vet hvordan det skal se ut, men mangler tid eller kunnskapen for å sette det sammen selv.

Profesjonell Grafisk Hjelp er til for deg som trenger litt mer tid for å fikse på filen, for eksempel frilegging/beskjæring av bilder. Her hjelper vi deg også ved å fikse på designet etter våre egne preferanser.
Hvis den ordinære fil-opplastingen av en eller annen grunn ikke fungerer for deg, kan du også sende filer via sprend.com. Ikke glem å oppgi ordrenummeret ditt, så vi vet hvem sine filer det er.
Vi kontrollerer at målene er korrekte og gjør en stikkprøve på bildekvaliteten. Utenom det, står du som kunde ansvarlig for filens utforming, staving og innhold.

For å bedømme fil-kvaliteten på egen hånd før du sender den inn til oss, anbefaler vi at du åpner filen i Adobe Reader og forstørrer den opp til 100 %. Du vil da se filen i naturlig skala, og kvaliteten du ser der tilsvarer virkeligheten relativt presist.
Du trenger et bildebehandlingsprogram der du har muligheten til å opprette filen din i naturlig skala. Et program som kan håndtere vektorer er å foretrekke. Selv vanlige bildebehandlingsprogram fungerer bra, men husk at disse krever mer ytelse fra datamaskinen, og at filene dine kan bli veldig store. Lagre gjerne filen din i PDF-format.

Vi anbefaler Adobe Illustrator og Adobe Photoshop. Det finnes 30-dagers prøveperioder av begge programmene.

Du bør helst ikke opprette en trykkfil i Word, PowerPoint, Publisher eller lignende. Disse programmene er ikke laget for å skape store trykkfiler.

Hvis du ikke har kunnskap eller tid til å skape en trykkfil, så kan vi hjelpe deg mot en avgift på 399 kr + moms per påbegynte halvtime. Legg i så fall til produktet Grafisk Hjelp (pleier å finnes som relatert produkt). Last deretter opp en beskrivelse av hvordan du vil det skal se ut, sammen med bildene du vil ha med. Vil du ha en spesiell skrifttype må du laste den opp, siden vi kanskje ikke har den.
Ja, du kan sende bildet og en forespørsel om dette til oss på e-post, så kontakter vi deg når vi har gransket det. Det enkleste er imidlertid at du åpner filen på din egen datamaskin, og deretter zoomer inn 100 %. Da får du se bildet i naturlig størrelse. Kvaliteten du ser der tilsvarer virkeligheten svært bra.