Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager 08.00-15.45, men på fredager stenger vi 12.00.

Fredag ​​28. juni er telefon og chat stengt på grunn av varelager.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Softwalls

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Softwalls

Softwalls – messemateriale med spennende for-mer

Softwalls er et displaysystem som kjennetegnes av sine myke former. Stativet består av alumini-umsrør og er enkelt å montere sammen. Tøyet printes på et stretchmateriale som gjør at materi-alet følger formen på stativet uten å lage folder. Takket være dette kan man også lage produkter som har litt mer interessante og morsomme former, noe som gjør at softwalls skiller seg ut i mengden av messemateriale.

Vise 1 - 6 ov 6 produkter

Softtwalls

Ved hjelp av softwalls kan man virkelig skille seg ut litt ekstra gjennom å ta i bruk store og mor-somme former man vanligvis ikke ser på messer. Softwalls er dessuten dobbeltsidige, noe som gjør at de ser bra ut også når de står på en åpen flate. Vanlige messevegger pleier nemlig ikke å ha noe motiv på baksiden, og egner seg derfor bare der de står mot en vegg. Med disse pro-duktene kan man isteden finne nye kreative måter å vise seg fram på.

softwall

Softwalls for alle sammenhenger

Selv om man ikke har behov for dobbeltsidige produkter og uansett skal stå mot en vanlig vegg, er dette fortsatt et av de beste alternativene. Veggene er vanligvis smale og tar dermed liten plass, stativet har lav vekt og tøymaterialet har stretch som reduserer risikoen for folder i tøyet. Softwalls har heller ikke noen ledd i materialet, og tøyet skjuler dessuten hele stativet. Totalt sett gjør dette softwalls til en av våre beste messevegger.

softwall

Stativet/konstruksjonen

Konstruksjonen til softwalls består av rør man enkelt klikker sammen. På rørene er det marke-ringer slik at man enkelt finner ut hvordan det skal settes sammen, og totalt tar det bare et par minutter å få det ferdig. Tøyet trer man siden over rammen, og da er det enklest om man er to personer som samarbeider. Avslutt siden med å dra igjen glidelåsen for at det skal bli komplett.

Konstruksjonen til softwall

Trykkfiler til softwalls

DDisse produktene har ofte litt spesielle former og mål. Noen mal finnes derfor ikke på produkt-sidene, men om du beskriver for oss hvordan du vil at de skal se ut, kommer vi tilbake til deg med en korreksjon/forslag. Vi anbefaler at du sender inn vektoriserte filer/logoer sammen med en beskrivelse. Vektoriserte filer har vanligvis filendelsen .eps, .ai eller .pdf.

grafisk hjelp