Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager 08.00-15.45, men på fredager stenger vi 12.00.

Fredag ​​28. juni er telefon og chat stengt på grunn av varelager.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

PopUps

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Vise 1 - 4 ov 4 produkter

Popup-vegger med panelplakater

Popup-vegger har et stativ som tar liten plass ved transport, og som raskt og enkelt foldes ut til et stort system. Popup-veggene på denne siden har motiv som i praksis består av flere ulike bildeplakater, men merk at samme form for popup-stativ også finnes når det gjelder tøyvegger.

Hver bildeplakat har flere magnetlister på baksiden. Magnetlistene på sidene gjør at bildeplaka-tene trykker seg mot hverandre, og dermed lager et nærmest sømløst system uten synlige åp-ninger. Magnetlistene i bunnen og toppen ser til at plakaten sitter jevnt på plass på selve syste-met.

PopUp messevegg

Transportkasse/messebord til popup

Om du ikke har en transportveske fra før, anbefaler vi at du kjøper et av våre system med trans-portkasse/messebord. Messebordet har hjul og er tilpasset for å transportere popup-veggen samt de tilhørende produktene. Bordet kan siden brukes som et vanlig messebord på messen. Merk at bordet til “Messestandpakke Budget 3x3 Podium Budget” ikke er noen transportkasse.

Transportkasse

Bildeplakater til popup

Den typen popup-vegger du finner på denne siden, har alle samme type bildeplakat og print. Det er et relativt hardt materiale som gir et gedigent og profesjonelt inntrykk på messen, men det er samtidig såpass mykt at man kan rulle sammen bildeplakatene. Tynne hansker anbefales ved håndtering av bildeplakatene – spesielt ved mørke motiv, ettersom man ellers risikerer å lage synlige fettflekker på plakatene.

Popup 3x3 Expolinc

Egne ønsker?

Ønsker du en annen størrelse eller utførelse, må du gjerne kontakte oss. Vi har mulighet til for eksempel å tilpasse popup-veggen med rette sider, print på baksiden, samt andre systemer for dere som har spesifikke ønsker.

Popups