Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Tekstilbanner

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Tekstilbanner

Tøybannere og backdrops

Her finner du våre tøybannere. Om du går inn på Tøybanner med aluminiumslist, finner du siden flere ulike mål å velge mellom. Backdropen ligger bare ute i en størrelse, men også den kan vi tilpasse etter ulike mål. Kontakt gjerne kundeservice om hvilket mål du ønsker, så kommer vi tilbake til deg med et prisforslag.

Et tøybanner gjør seg veldig godt sammen med andre tøyprodukter. Da får man et bedre hel-hetsinntrykk. Sjekk derfor gjerne våre messevegger og messebord som kan printes i samme materiale.

Vise 1 - 4 ov 4 produkter

Våre tekstilbannere

Tekstilbannere er en av de rimeligste metodene for å reklamere innendørs, ettersom man får stor eksponeringsoverflate til en gunstig pris. Tekstilbannere med aluminiumlister er et utmerket produkt til dette formålet ettersom stoffet hele tiden holdes utstrukket takket være listene. På den øverste listen er det to små hull som man kan feste i en line. Stoffbannerne finner du på hjemmesiden vår med faste mål, men du er velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker andre mål.

Tekstilbannerne våre er sublimert ved varmeoverføring og gir dermed et trykk som synes på begge sider av stoffet, men det er ikke like kraftig på baksiden. Det samme gjelder for våre backdrops, forskjellen er at backdropen ikke har lister, og at vi setter festemaljer øverst som standard. Vil du ha en mindre backdrop enn den som er på hjemmesiden, kan du kontakte oss for å få riktig pris.

Tekstilprodukter gir et varmere inntrykk i standen enn plastprodukter, og derfor er de et utmerket supplement. Husk å ta godt vare på dem, slik at det ikke dannes folder. Om du likevel får folder på banneret ditt, kan du fjerne disse med et strykejern. Vært forsiktig og ikke bruk for høy temperatur, siden dette kan skade materialet.