Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Levering med Bring - Leveringsbetingelser

Umiddelbart etter bestilling vil nettbutikken automatisk generere en ordrebekreftelse, som sendes til kunden via e-post for å informere om at bestillingen er korrekt og mottatt av oss. Innen 24 timer etter godkjent ordre vil det bli sendt en formell bestillingskvittering til kunden via e-post. Denne vil inneholde leveringsdato (datoen da varene sendes fra vår fabrikk) og totalpris.

Rollup-Kungen.no benytter Bring og i visse tilfeller Postens bedriftspakke for levering. Hjemmelevering med Bring er en praktisk dør-til-dør leveringstjeneste som lar deg velge leveringstid og leveringssted som passer deg. Leveringsdager for Bring er mandag til fredag. Bring kan ikke levere til postboksadresser. Bestillinger behandles og leveres mandag–fredag, unntatt nasjonale helligdager. Vær oppmerksom på at bestillinger kan oppleve lengre leveringstider i helligdager. Leveringstiden er ca 2-4 hverdager regnet fra pakken blir sendt fra lageret. Når pakken din er sendt vil du motta en ordrebekreftelse og kvittering via e-post. Alle bestillinger sendes fra lageret vårt i Sverige.

Merk at vi aldri kan garantere når varene er fremme hos kunden, vi sender kun varene fra oss innen oppgitt tidsfrist.

Rollup-Kungen.no følger leveringsbetingelsene FCA Mörrum i henhold til Incoterms 2022. Dette innebærer at kunden overtar det formelle ansvaret for transporten etter at Rollup-Kungen.no har lastet varene over på fraktførerens bil. Eventuelle reklamasjoner med hensyn til fraktskader eller manglende varer skal derfor stilles av kunden direkte til fraktføreren.

Når varene leveres fra vår fabrikk vil kunden motta et leveringsvarsel per e-post. I dette leveringsvarselet finnes det informasjon som gjør det mulig for kunden å følge og spore varene sine frem til levering hos kunden.