Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-16.00 (fre 14.45).


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Vår målsetting er at samtlige bestillinger skal sendes ut i overensstemmelse med oppgitt dato på ordrebekreftelsen eller tidligere. Umiddelbart etter bestilling kommer e-handelen til automatisk å generere en ordrebekreftelse og sende den til kunden per e-post for å informere om at ordren er mottatt korrekt. Innen 24 timer fra godkjent ordre kommer en formell bestillingskvittering til å sendes til kunden per e-post som inneholder dato for levering (da godset leveres fra vår fabrikk), og totalpris.

Rollup-Kongen.no bruker Schenker AB, og ved andre tilfeller Bring bedriftspakke, til levering. Velger du bedriftspakke leveres godset rett til leveringsadresse. Godset leveres til kunden i henhold til Schenkers tidstabell, vanligvis innen 1-3 dager etter at pakken forlater fabrikken vår. Schenkers tidstabell finner du på https://www.dbschenker.com/no-no, her kan du se hvilke leveringstider som gjelder der du bor. Schenker gjør vanligvis et forsøk på å kjøre ut godset, utkjøring skjer da mellom 08:00 og 16:00 på virkedager. Hvis ingen er hjemme, leveres godset til nærmeste Schenker-terminal der du selv må hente det. Ny utkjøring kan eventuelt bestilles av Schenker mot et ekstrabeløp (se Schenkers prisliste). Til privatpersoner og foreninger, og dersom bedriftens leveringsadresse er en postboks, har et postboksnummer eller ikke er bemannet til normale arbeidstider, leveres varen med Schenker Privpak til Schenkers utleveringssted, utkjøring er ikke inkludert i denne tjenesten. Med Privpak kan du heller ikke bestille utkjøring.

Mot et pristillegg får du muligheten til å bestille Prioritert håndtering og Priohåndtering + ekspressfrakt, dette gjøres i forbindelse med at bestillingen legges inn i vår e-shop. Prioritert håndtering og Priohåndtering + ekspressfrakt gjelder kun på utvalgte produkter der de finnes som relaterte produkter. Prioritert håndtering innebærer at ordre som har blitt mottatt og godkjent av oss før kl. 14.00 på en hverdag, sendes fra oss med normal transport senest førstkommende arbeidsdag. Velger man Priohåndtering + ekspressfrakt, sender vi varene med Schenkers ekspresstjeneste Top10/Express. Top10/Express innebærer at kunden mottar leveringen før kl. 10.00 den første arbeidsdagen etter at ordren har blitt sendt fra vår fabrikk, i det tilfelle mottakeradressen ligger på et sted som kan nås av Express. Steder som kan nås med Express er markerte i tidtabellen på Schenkers nettsted https://www.dbschenker.com/no-no.

Merk at vi aldri kan garantere når varene vil være fremme hos kunden, vi sender kun varene fra oss innen den oppgitte tidsfristen.

Rollup-Kongen.no følger leveringsbetingelsene FCA Kylinge i henhold til Incoterms 2000. Dette innebærer at kunden overtar det formelle ansvaret for transporten etter at Rollup-Kongen.no har lastet varene over på fraktførerens bil. Eventuelle reklamasjoner med hensyn til fraktskader eller manglende varer skal derfor stilles av kunden direkte til fraktføreren. Mer informasjon om leveringsbetingelser og ansvarsfordeling kan du lese om på lenkene nedenfor. Lenke til ansvarsfordeling

Lenke til leveringsbetingelser

Når godset forlater vår fabrikk vil kunden motta et leveringsvarsel per e-post. I dette leveringsvarselet finnes det informasjon som lar kunden følge og spore varene sine frem levering hos kunden.