Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Messepakker

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Messepakker

Våre messepakker

Alle kunder vil ha fine og effektive produkter til messen sin, men har man ikke har vært på mange messer før kan det være vanskelig å vite hva man skal kjøpe. Dette er vanlig, og derfor har vi ordnet messe- og utstillingspakker med produkter vi anbefaler.

Vise 1 - 6 ov 6 produkter

Mer informasjon om messepakker

Det finnes ikke et korrekt navn for messepakke – en del sier utstillingspakke, mens andre sier messepakke. Likheten er at alle ordene har samme betydning; en samling produkter til en samlet pris.

Fordelen med våre utstillingspakker er at du dels får en god samling produkter, og dels at du sparer penger. Alle våre pakketilbud (utstillingspakker, standpakker, messepakker) har nemlig en nedsatt pris sammenliknet med å kjøpe produkter hver for seg.

monterpaket

Valg av messepakke

Messepakke Økonomi finnes i tre varianter og er et lønnsomt alternativ for deg som vil få stor eksponering til lav pris.

Messepakke Tekstil 3 er et alternativ for deg som vil ha en samling produkter som har bildebud-skap i tøy. Tøy gir en litt varmere følelse enn vanlig plastmateriale, og er derfor ekstra bra for deg som vil formidle et budskap som eksempelvis handler om medisin, helse og velferd, samt produkter relatert til dette. En fordel med messepakken Tekstil 3 er at den dessuten ikke har noen skarpe kanter.

Messepakke Komplett og Fleksibel er relativt like. Komplett er en messepakke som blant annet inneholder en Kurvet PopUp 3 x 3 (medium), noe som er en veldig populær panelvegg. Det in-nebærer at bildekassetten består av flere ulike panel som enkelt festes ved hjelp av magnet. Tilsvarende løsning finnes på veggen til messepakken Fleksibel. Forskjellen er at den veggen består av to rette panelvegger som har rette gavler isteden for utsvingte og kurvede. Det er samme messebord til begge disse messeveggene. Det er derimot ulike rollups som medfølger, men begge modellene holder meget høy kvalitet.

Messepakke Outdoor er en populær pakke for den som vil vise seg fram på et event utendørs. Et telt med valgfritt motiv er inkludert, sammen med to beachflagg. Du må gjerne kontakte oss om du ønsker en annen variant av teltet eller liknende.

Messepakke Outdoor er en populær pakke for den som vil vise seg fram på et event utendørs. Et telt med valgfritt motiv er inkludert, sammen med to beachflagg. Du må gjerne kontakte oss om du ønsker en annen variant av teltet eller liknende.

popup från sidan

Design/Layout av messepakke

I en messepakke har man flere produkter å ta i bruk, og da gjelder det først å tenke litt på hvor-dan man skal plassere dem. Ettersom man har flere flater å bruke, kan det være smart å bruke et produkt for å kunne stolt vise fram sitt varemerke eller produkt, og siden bruke en rollup eller liknende for å vise litt mer detaljert informasjon for den som går fram og faktisk er interessert.

Messevegger og messebord skal generelt ha et budskap som ikke trenger endres i framtiden, noe som vanligvis pleier å bety logo mot en passende bakgrunn. Litt billigere produkter som rollups, kan man derimot bruke for å vise noen aktuelle tilbud og siden kjøpe en ny for neste event.

En del messepakker inneholder produkter med originalmaler – det gjelder for eksempel produk-ter som inneholder popups:

  • Messepakke Økonomi 1
  • Messepakke Fleksibel
I de tilfellene bør man bruke malen ettersom man da kan se hvilke marginer man har til kantene, siden en del av budskapet ikke er synlig fra forsiden.

Merk også at vi har andre messevegger her.
grafisk hjelp