Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager 08.00-15.45, men på fredager stenger vi 12.00.

Fredag ​​28. juni er telefon og chat stengt på grunn av varelager.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Flagg

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Flagg

Reklameflagg/flaggstangsflagg

Her finner du flaggstangflagg med eget trykk. Denne typen reklameflagg er perfekt til foretak og butikker som vil vise frem varemerket sitt og hjelpe besøkende med å finne riktig sted. Reklameflaggene våre trykkes med alle farger, noe som betyr at man kan bruke et vanlig fotografi om man ønsker dette. Det gjør at man kan være mer kreativ i utformingen uten at prisen blir høyere.

Vise 1 - 11 ov 11 produkter

Reklameflagg med eget trykk

Et reklameflagg som man henger på en flaggstang har vanligvis bare en logo som motiv. I dette tilfellet hjelper vi dere med å plassere den i en trykkfil med riktig format, og sender så tilbake en korrektur til godkjenning. Selvsagt kan vi også fikse det hvis dere vil ha et bakgrunnsbilde, telefonnummer eller lignende på flagget. Da vil vi at dere sender en trykkferdig fil med samme mål som flagget. Hvis dere vil ha hjelp med å utforme flagget, finner dere Grafisk Hjelp som et verktøy på nettsiden vår når dere er inne på en flaggproduktside.

Flagg med Clips eller Windtracker

Vi har to forskjellige varianter når det gjelder å sette opp flaggene. Clips er den vanligste, og som navnet antyder, befinner det seg en plastbit i enden av flagget som man hekter fast i flaggstangens line. Fordelen er hovedsakelig at prisen blir lav hvis man bruker denne metoden. Ulempen er at reklameflagget ikke alltid er synlig. Hvis man vil synes selv når det ikke blåser, kan man i stedet bruke en Windtracker. Det er et stativ som holder flagget utstrakt hele tiden. Prisen for denne metoden/stativet er høyere enn hvis man bestiller et flagg med clips. Tenk derimot på at det i mange tilfeller ikke blåser nok for at flagget blir synlig. Derfor får man i praksis bedre eksponering for pengene hvis man kjøper et flagg med WindTracker. Dette er avhengig av hvordan det ser ut der du befinner deg og hvor høy flaggstangen er.

Flaggenes holdbarhet

Denne typen flagg brukes døgnet rundt i allslags vær, og utsettes derfor for hard påvirkning. Regn derfor med at man normalt må bytte ut flagget 3 til 4 ganger i året. Vi anbefaler å kjøpe flere flagg på én gang slik at man har nye flagg man kan bytte med.