Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Disker & Podium

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Disker & Podium

Messebord og messedisker

Messebord er et selvsagt produkt for deg som skal stille ut på en messe. Det er en naturlig møteplass for å prate med besøkende, og bordoverflaten kan brukes til både brosjyrer, produk-ter og mer. De fleste messebord har god oppbevaringsplass med hyller slik at man kan oppbe-vare materiale. Alternativt kan man skjule jakker og ting, slik at messestanden ser ren og ryddig ut.

Vise 1 - 14 ov 14 produkter

Valg av messebord

Det kan være vanskelig å vite hvilket messebord man skal velge. Det enkleste er at man først sjekker ut hvilke andre produkter man skal ha med seg til messen eller arrangementet, og så avslutte med å bestemme seg for messebordet. Har man andre produkter som alle er i samme materiale, vil man nemlig vanligvis også matche dem med messebordet. Dette for å skape en rød tråd. Har man en messevegg i tekstil, vil man antakeligvis også matche med et messebord som også er i tøy – det vil gi et mye mer profesjonelt utseende. Mer om våre ulike materialer finner du under neste avsnitt. Om man har bestilt en popup-vegg fra oss, anbefaler vi at man komplementerer med et av mes-sebordene nedenfor:

Messebordene i listen over er nemlig laget for å kunne transportere disse veggene til og fra messen, noe som innebærer at både veggens støtte og belysning vil få plass i messebordet under transport. Disse messebordene er laget i hardplast og har både hjul og håndtak for lettere å kunne ta med seg alt til messen. De vil for all del være et utmerket valg, selv om man ikke har behov for å bruke dem som transportplater.

Trenger du et messebord på en åpen flate? Da er Messebord Snap Box L perfekt for deg. I motsetning til de andre messebordene våre, har det ingen hyller på baksiden. Det er isteden et stativ med et budskap som løper hele veien rundt bordet, og derfor ser bra ut fra alle kanter. Det er dessuten et messebord som tar veldig liten plass ved transport, og er følgelig et lettvint alter-nativ for deg som bruker det ofte.

På messer pleier det å være godt belyst i lokalene, men i mange andre lokaler kan det være litt dunkelt. I slike omgivelser anbefaler vi sterkt Messebord PixLip Counter – som er et bord belyst innenfra – slik at motivet skiller seg ut i lokalet.

Ulike materialer

Våre messebord trykkes med tre ulike materialer. Tøymaterialet gir et mykere og varmere inn-trykk enn plastmateriale, men med den ulempen at det kan dannes folder i materialet. Sørg der-for for å ta godt vare på det. PopUp Premium er et ganske tykt plastmateriale med veldig høy kvalitet som også brukes til våre panelvegger. PVC-materialet er et mykt plaststoff som i tillegg brukes til bannere. Det gir en blank overflate og har lav pris, noe som er perfekt for deg som er ute etter en billig messedisk.

Tygmaterial

  • Tekstil>
  • Messebord Soft Image Disk
  • Messebord med budskap

PopUp Premium

  • Messebord Case & Counter Expolinc
  • Messebord Podium Expand L
  • Messebord Standard Case
  • Messebord Podium Expand XL

PVC

  • Messebord Budsjett Kurvet
  • Messebord Budsjett Rett
Material til Messebord

Bildebytte til messebord

Vil du ha et nytt budskap til messebordet? Det går helt fint – gå inn på den disken det gjelder og scroll litt nedover, så finner du bildebytte som et tilbehør. Vil du ha bildebytte til en disk som ikke finnes i vårt sortiment? Det er vanligvis ikke noe problem – kontakt kundeservice for å forklare målene og oppsettet av budskapet. Kostnaden for et bildebytte ligger vanligvis på rundt 669 kr ekskl. mva.

bildebytte Messebord

Å designe et messebord

Et messebord inneholder vanligvis et veldig enkelt budskap – som for eksempel en logo eller et slagord – sammen med en passende bakgrunn. Det viktige man må tenke på, er at ikke hele budskapet er synlig foran på alle messebord. Les derfor gjennom eventuelle forklaringer som finnes på respektiv produktside, og bruk maler i tilfeller der det er mulig. Om det er en mal, fin-ner du den litt lengre ned på respektiv produktside.

Illustrator