Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Messevegger

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Messevegger

Messevegger

Messevegger er en perfekt løsning for deg som skal stille ut på en messe eller et event. Man får en stor eksponeringsflate, samtidig som det er enkelt å transportere og montere systemet. Nedenfor finner du vårt utvalg av messevegger. Om du vil ha hjelp med å velge et standsystem som passer deres behov, kontakt oss gjerne. Samtlige vegger finnes på denne siden, men man kan også filtrere ut popup-vegger, tøyvegger eller softwalls via bildene under.

Vise 1 - 22 ov 22 produkter

Messevegger og stand-systemer

Denne typen produkter har mange forskjellige navn; messevegg, bildevegg, pop-up-vegg, stand-system etc. Uansett hva man kaller det, så dreier det seg om større produkter som er laget for å eksponere et budskap på en effektiv måte.

Generelt sett deler vi messeveggene våre inn i to forskjellige kategorier; tekstilvegger og panelvegger. Tekstilveggene har et bildebudskap av tekstil. Tekstil er et relativt billig materiale, noe som innebærer at disse produktene er svært kostnadseffektive. Tekstil tar lite plass ved transport og kan for eksempel bæres i en enkel pose. Ulempen med tekstil på en messevegg er at det dannes folder, men dette kan man i stor grad unngå dersom man er forsiktig med stoffet og bretter det sammen etter messen.

Panelvegger, ofte kalt pop-up-vegger, består av flere forskjellige paneler som er laget av et stivt materiale. Den vanligste størrelsen har fem foto-paneler, men det finnes både mindre og større systemer. Hvert foto-panel har magneter på baksiden som festes på stativet. Dette systemet er veldig lettvint å montere. Det noe hardere materialet gjør at veggen blir mer solid og gir et mer profesjonelt inntrykk. Vi anbefaler at man kjøper med seg et messebord til pop-up-veggene, da det gjør monteringen mye enklere når man tar det med til messen

Softwalls er en ny produkttype i vårt sortiment. Det er en type messevegg som kles i et trykt stretchmateriale som omslutter stativet på en mykere, mer organisk måte. Takket være dette kan man lage nye morsomme utforminger som tidligere ikke var mulig med vanlig tøymateriale. Det er viktig at man skiller seg ut litt ekstra på messer og events, noe dette produktet er perfekt for. Isteden for rette vanlige messevegger, kan man finne på noe nyskapende som vekker interesse og oppmerksomhet hos forbipasserende.

Popup-veggene er våre mest solgte, og til dem finnes også flere ulike spesialløsninger og tilbehør som ikke ligger ute på hjemmesiden. Besøk gjerne Expolincs hjemmeside – de er pro-dusenten av maskinvaren, og det meste av deres produkter kan vi skaffe uten problem. Kontakt oss gjerne om du finner noe du er interessert i.

Messevegg, 2st

Spesialløsninger

Messevegg Fabric System finnes kun ferdig produsert i et par varianter, men det er et system som kan tilpasses til nesten alle størrelser og formater. Vennligst kontakt oss dersom du er interessert i en spesialløsning, og forklar hvilket mål du trenger. Vi setter sammen et prisforslag til deg. Tidligere har vi til og med laget spesialløsninger som tekstil- og panelvegger med trykk på baksiden, eller to vegger som er sammenslåtte. Vi løser det meste!

PopUp-väggarna är våra mest sålda och till dem så finns även flera olika speciallösningar och tillbehör som inte finns på hemsidan. Besök gärna Expolinc's hemsida, de är tillverkaren av hårdvaran och det mesta av deras produkter kan vi fixa utan bekymmer. Kontakta gärna oss om ni hittar något som ni är intresserade av.

Messevegg, popup

Å designe en messestand

n messestand har stor eksponeringsoverflate, men tenk på at det er noe som betraktes på avstand. Istedenfor å fylle overflaten med masse informasjon, tenk motsatt. Det skal være så lite informasjon som mulig og så stort som mulig, slik at det synes på lang avstand. En logo øverst til venstre eller sentrert på midten er det vanligste, og man kan også komplettere med et stilig bakgrunnsbilde som lokker interessen til publikum. Husk at nesten alle stand-systemer også har foto-paneler på sidene, samt av og til baksiden. Les derfor instruksjonene som er på produktsiden og bruk malen dersom dette er tilgjengelig. Grafisk Hjelp er et tilleggsprodukt for deg som trenger hjelp til å lage en komplett trykkfil.

Popup 3x3 Expolinc