Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Reklame & Eventtelt

Anbefalte produkter

product descriptionNordisk produksjon
product descriptionRask leveringstid
product descriptionSikker betaling
product description30 dagers faktura
product descriptionPersonlig service
Reklame & Eventtelt

eventtelt?

Reklame- og eventtelt

Været går det ikke an å påvirke, men la ikke været påvirke dere. Med våre reklame- og eventtelt er du beskyttet mot både sol og regn, samtidig som du på en tydelig måte eksponerer deres varemerke. Teltet finnes i flere ulike utførelser; alt for å kunne tilpasses deres spesifikke behov.

Vise 1 - 10 ov 10 produkter

Klassiske reklametelt

Stammen er i aluminium med en heksagonal profil som gjør teltet solid og stabilt. Teltduken er brannklassifisert, UV-beskyttet og vanntett.

Vi selger disse teltene i tre ulike størrelser – med og uten print. Gå inn på det teltet du vil ha og scroll ned for å se relaterte produkter. Ekstrautstyr som vegger til teltene og ekstra lodd velger man etter eget ønske.

Det finnes ingen originalmaler til teltene, men om du kommer til oss med en beskrivelse av ønsket utseende kommer vi tilbake med en korreksjon.

Klassiske reklametelt

Oppblåsbare telt

Oppblåsbare telt har en konstruksjon som er basert på luftfylte deler. Fordelen er at montering-en er veldig enkel. Om du kobler teltet til en stikkontakt vil den elektriske pumpen blåse opp stativet.

Til de oppblåsbare teltene inngår det fire vannvekter som kan bli 10–12 kg hver. Disse fylles med vann og plasseres i hvert bein før de har blitt blåst helt opp.

På samme måte som våre klassiske telt inkluderer prisen ikke vegger. Gå inn på ønsket størrelse, så finner du vegger som et tilbehør. Legg siden ønsket antall i handlevogna.

Oppblåsbare telt