Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Grafisk Hjälp View larger

Grafisk Hjelp

New product

  • Enkel Grafisk Hjelp
  • Profesjonell Grafisk Hjelp

199 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Legg til dette produktet dersom du vil ha hjelp til å sette sammen ditt materiale til komplette trykkfiler. Denne tjenesten er perfekt for deg som ikke har tid eller kunnskap til å selv sette sammen en ferdig original.

Vi tilbyr denne tjenesten i to ulike varianter:

Enkel Grafisk Hjelp
Denne tjenesten er laget for deg som på en enkel måte ønsker å sette sammen en logo, et bilde og en enkel tekst. Dersom du har spesifikke ønsker når det gjelder farge, font eller plassering, anbefaler vi at du angir dette i et dokument eller en skisse på en så detaljert måte som mulig. To korrekturer er inkludert i prisen og kontakten skjer via e-post.

Profesjonell Grafisk Hjelp
Denne tjenester passer for deg som har høye krav når det gjelder utseendet og som vil ha mulighet til personlig gjennomgang av et design via telefon. Tjenesten passer også for deg som har et mer tidkrevende og komplisert arbeid enn hva tjenesten Enkel kan tilby. Det finnes ingen korrekturbegrensinger, men vær oppmerksom på at vi må ta ekstra betalt dersom arbeidet overskrider en halvtime. De fleste jobbene vi utfører ligger innen en halvtimes debitering, men dersom det ser ut som om denne tiden kommer til å overskrides, kommer vi til å gi beskjed om dette.

Trenger du bedre bilder?
Vi kan kjøpe et bilde for deg på vår konto som vi siden legger til i din ordre i ettertid. Gå inn på https://www.123rf.com og velg det bildet du vil ha. 1 bilde = 50 NOK. Send oss lenken til bildet etter at du har plassert en ordre (eller angi id) sammen med hvilken størrelse du vil ha. Dersom du vil at vi skal bedømme hvilken størrelse som trengs, kan du skrive dette til oss.

Vi jobber med grafisk design hver dag, og kan utføre arbeidet på en smidig og god måte slik at du ikke trenger å bruke tid og penger på å gå til et reklamebyrå.

Velg noen av produktene og legg dem i handlekurven. Filer kan lastes opp på kassesiden eller etter plassert ordre. Send med alle filer som skal brukes og kompletter gjern