Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

PopUp 3x3 Corner

MM1001_3x3

New product

28 995 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

PopUp 3x3 Corner er enkel å montere. Dette er en fordel siden det betyr at du raskt kan være på plass med messestanden din og sette i gang med det viktige arbeidet, nemlig å treffe kunder og å knytte nye bransjekontakter. To vegger og et messebord (stand-disk) inngår i stand-systemet.

Messebordet (stand-disken) har to hjul og et håndtak, noe som innebærer at du kan bruke det som transportkasse når du skal flytte stand-systemet ditt. Det følger også med en veske med håndtak. Dette innebærer at alt du trenger for å transportere ditt stand-system finnes i messepakken. Motivene kan byttes ut, og det betyr at du kan bytte budskap selv.

Disk-systemets fremste bruksområde er å eksponere budskapet ditt for potensielle kunder og samarbeidspartnere. Systemet kan brukes som messevegg eller som messestand. Standsystemet PupUp 3x3 Corner kan også brukes til å demonstrere produkter i en butikk eller til salg. Standens vegg består av to deler som skaper en enhet, men de to delene kan også brukes separat. Du kan bruke systemet akkurat slik du ønsker siden det er et fleksibelt stand-system.

Alt leveres i to pakker.
Pakke 1: 41x41x94 cm, 22,5 kg
Pakke 2: 66x44x103 cm, 43,5 kg.

Bildemålene for budskapet er:
Standvegg: 5249 x 2224 mm.
Messedisk: 1820 x 920 mm.

Leveringstid Leveringstid
Varen din sendes fra oss innen 4 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre.
Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
Tryckfil Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er laget i samsvar med vår mal. Malen kan lastes ned i avsnittet nedenfor og redigeres enklest ved hjelp av Adobe Illustrator. Lagre gjerne den ferdige filen som PDF. Du kan legge til Grafisk Hjelp dersom du vil ha hjelp til å lage en trykkfil.


Ladda ned Last ned

Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Trykkmateriale HydroSol (plast, blank)

Tilbehør

Produkter i samme kategori