Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Backdrop Flerval View larger

Backdrop

DV0001

New product

305 kr (ekskl. mva.)

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.

per unit

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Backdrop er en stor vepa som passer perfekt som bakgrunn for scenen på teater, musikk eller lignende arrangementer. Bakteppet kan også brukes som fotobakgrunn eller til skilting.

Bakteppe er en av de mest kostnadseffektive måtene å annonsere innendørs på. Du får et stort eksponeringsområde til en lav pris. Et bakteppe tar liten plass under transport og lav vekt, noe som gjør det enkelt å flytte og letter oppheng.

Våre bakteppe finnes i flere ulike materialvalg, les mer om dem nedenfor og kontakt oss dersom du har spørsmål eller andre forespørsler.

Decor
Vår fineste tekstilduk av virkelig høy kvalitet. Den matte overflaten på lerretet gir ekstremt dype og sterke farger i trykk med høy kontrast, noe som gjør det egnet som fotobakgrunn. Den lette vekten og holdbare strukturen gjør den enkel å brette og bære. Dekor er trykket med vannbasert blekk, noe som gjør den til det mest miljøvennlige utskriftsalternativet. Brukes som et høykvalitets lerret for både innendørs og utendørs media. Brannklasse B1/M2.

Decor Backlite
Bakgrunnsbelyst klut laget av tekstil av virkelig høy kvalitet. Den matte overflaten på lerretet gir ekstremt dype og sterke farger i trykk med høy kontrast, som forsterkes når lerretet belyses bakfra. Brukes som et høykvalitets lerret for både innendørs og utendørs media, ofte til lysbokser med silikonbåndfeste til vepaen. Brannklasse B1.

Polyglans
En høykvalitets tekstilklut egnet for bruk både innendørs og utendørs. Et utrolig lett men slitesterkt materiale som brukes som flaggduk, til bakteppe, tepper og bannere. Lerretet er preget av fin fargegjengivelse og at trykket er nesten hundre prosent jevnt på baksiden (trykk gjennom / speilvendt). Slipper gjennom og oppbevares enkelt i en mindre bæreveske. Brannklasse B1.

Satin
Satin er et høyglans polyestertekstil for enkeltsidig trykk. Spesielt nyttig for innendørs media av høy kvalitet som i butikker, butikkvinduer, utstillingsrom og utstillinger. Sertifisert brannvernklasse B1.

filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er I samme dimensjoner som i listen. Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.

Tilbehør

Produkter i samme kategori

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* Nødvendig felt