Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager 08.00-15.45, men på fredager stenger vi 12.00.

Fredag ​​28. juni er telefon og chat stengt på grunn av varelager.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Akustikkbilde 80x120cm

AT1202

New product

4 995 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 17 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Akustikkbilde 80x120cm er et støydempende bilde som skaper et forbedret lydmiljø i alle typer lokaler. De er mest brukt i konferanselokaler, kontorlandskap og kantiner der det er vanlig med støy fra samtaler, men de kan utmerket godt brukes i hjemmet også.

Akustikkbilde montert mot en vegg gir absorpsjonsklasse A (klassifiseres i henhold til SS-EN ISO 11654).

De svarte rammene er 4cm dype og fremhever motivet på en svært fin måte. Ønsker du ramme i aluminium/sølv eller hvit kan du kontakte kundeservice.

Akustikkbildet printes med miljøsertifiserte og luktfrie farger. Alle akustikkbilder leveres i en solid kartong og system for oppheng følger med. Overflaten på akustikkbildet kan enkelt støvsuges for å fjerne støv og det kan rengjøres med en lett fuktet klut uten at bildet skades.

Akustikkbildene er produsert av 70% gjenvunnet glassull og det resterende av nyprodusert glass fra naturlige råmaterialer som sand og soda. Vi har tre standardmål oppført på hjemmesiden, men du må gjerne kontakte oss hvis du ønsker et annet mål.

Etter at ordre er opprettet laster du selv opp det motivet du ønsker trykket på akustikkbildet. På denne måten kan du skape et unikt støydempende bilde som passer perfekt inn i akkurat ditt lokale.

Tilbehør