Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Bannerbow Outdoor Small

BB1701_Small

New product

7 895 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 17 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

BannerBow Outdoor Small er laget for utendørs bruk. Dette er den minste varianten av Bannerow, men til tross for den lille størrelsen, har den en bredde på 300 cm og en høyde på hele 245 cm.

Det tar bare et par minutter å sette opp hele systemet, og du trenger verken verktøy, stiger eller lignende. Bannerbow tar lite plass når den ikke brukes, og er derfor enkel å ta med seg på forskjellige arrangementer. En fleksibel veske med hjul er inkludert når du kjøper en Bannerbow hos oss. Det øker beskyttelsen og forenkler transporten.

Budskapet sublimeres, noe som betyr at du får et trykk som synliggjør budskapet ditt på begge sider, men vær oppmerksom på at det ikke blir like kraftig på baksiden. Ved oppstilling velger du selv om du vil ha trykksiden på innsiden eller utsiden av buen.

Den svarte foten i stål gjør at buen står stabilt i bedre vær. Hvis man vil ha en større trygghetsfølelse, kan man komplettere med ekstra vektplater, se Tilbehør.

Det finnes flere forskjellige bruksområder for Bannerbow. Hvis man kjører en kampanje på bestemte produkter eller vil fremheve en nyhet, kan man stille buen over produktene for å trekke til seg oppmerksomheten. Hvis man vil skape en litt større wow-effekt, kan man stille flere etter hverandre for å bygge en tunnel. Bannerbow fungerer også veldig godt på messer, spesielt hvis man vil skape en romfølelse som innbyr til møter.

Produksjonstid Produksjonstid
Varen din sendes fra oss innen 4 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre.
Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
Tryckfil Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er laget i samsvar med vår mal. Malen kan lastes ned i avsnittet nedenfor og redigeres enklest ved hjelp av Adobe Illustrator. Lagre gjerne den ferdige filen som PDF. Du kan legge til Grafisk Hjelp dersom du vil ha hjelp til å lage en trykkfil.


Ladda ned Last ned

Tilbehør

Produkter i samme kategori