Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Beachflagg Dråpe Medium med mast

New product

  • Sendes etter 4 arbeidsdager
  • Sendes etter 8 arbeidsdager

995 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Dette er et middels stort beachflagg som både er lett og smidig. Masten er laget av glassfiber og materialet gir flagget stabilitet og holdbarhet.

Beachflagget passer perfekt til ulike utendørsarrangementer men fungerer også godt på messer. Flagget er middels stort og den stramme duken gjør budskapet synlig uavhengig av vær og vind.

Beachflaggets budskap sublimeres slik at fargen går inn i materialet. Det betyr at budskapet vil være synlig på begge sider, men merk at motivet ikke blir like tydelig på baksiden og at det blir speilvendt. Vi anbefaler å bruke klare kontraster og unngå lyse toner for best resultat.OBS: Husk å kjøpe med bakkefeste til flaggene.
Du kan velge mellom forskjellige alternativer som du finner til venstre under Tilbehør.

Produksjonstid Produksjonstid

Produksjonstiden er den tiden det tar for oss å lage produktet. Du velger selv hvilken produksjonstid du vil ha, med valgalternativene ovenfor kjøp-knappen. En lengre produksjonstid gir lavere pris, mens en raskere produksjonstid gir høyere pris. Når det gjelder valget med fire arbeidsdager, regnes produksjonstiden fra ordren er kontrollert og godkjent.

Produksjonstiden påvirker ikke frakttiden, valg av fraktmetode skjer på kassesiden.

Tryckfil Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er laget i samsvar med vår mal. Malen kan lastes ned i avsnittet nedenfor og redigeres enklest ved hjelp av Adobe Illustrator. Lagre gjerne den ferdige filen som PDF. Du kan legge til Grafisk Hjelp dersom du vil ha hjelp til å lage en trykkfil.


Ladda ned Last ned

Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Pakke 12x141x5 cm

Tilbehør

Produkter i samme kategori