Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Expand FlagStand XL

New product

10 495 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Expand FlagStand XL har et robust rammeverk og tyngde som gjør at det tåler å stå ute selv når det blåser mye. Stativet kommer i deler og tar bare et par minutter å sette sammen. Produktet er tilgjengelig i to forskjellige varianter med enten vektplater eller vannfylte sekker.

Vannsikring
Vannsikring gjør at systemet er enkelt å transportere. Hele produktet rommes i ett kolli og har en lav vekt. Når man så er på plass, fyller man sekkene med vann, noe som gjør at systemet får en totalvekt på hele 92 kilo – perfekt når man trenger et vindstabilt system.

Vektplater
Vektplatene er enkle å håndtere og monteres enkelt fast på de respektive ben. Hver plate veier 8,5 kilo, noe som gjør at systemets totale vekt blir 50 kilo. Produktet blir litt stiligere med vektplater i stedet for vannsekker, men blir samtidig litt vanskeligere å transportere og tåler heller ikke samme vindstyrke.

Vindstyrke
• Flaggstativ med vektplater: 15 m/s
• Flaggstativ med vannsekker: 20 m/s

Vekt
Flaggstativ for vektplater: 16 kg
• Vektplater 4 stk. à 8,5 kg
Totalvekt 50 kg

Flaggstativ for vannsekker: 12 kg
• Vektplater 4 stk. à 20 kg
Totalvekt 92 kg

Beachflaggets budskap sublimeres slik at fargen går inn i materialet. Det betyr at budskapet vil være synlig på begge sider, men merk at motivet ikke blir like tydelig på baksiden og at det blir speilvendt. Vi anbefaler å bruke klare kontraster og unngå lyse toner for best resultat.

Leveringstid Leveringstid
Varen din sendes fra oss innen 4 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre.
Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.

filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er 460 x 120 cm. Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.

Tilbehør

Produkter i samme kategori