Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Messevegg Textile Wall

New product

6 495 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Textile Wall er et stativsystem med et budskap i tekstiler. Den er perfekt for de som skal på messe, butikkdemonstrasjon eller et arrangement.

Textile Wall består av en lettmontert vegg som gir god synlighet for ditt budskap. Utstillingsveggen kommer med belysning, 2 spotlights for Medium og 4 for Large.

Du velger selv om du vil supplere med messebord/palle. Podiet har et litt stivere budskap i plastmateriale. Fordelen med dette bordet er at det også kan brukes som transportdisk til og fra messen. Alle produktene i denne pakken passer på pallen under transport.

Messebord Budsjett er tilgjengelig i to forskjellige design, rette eller buede, ellers er de identiske med hverandre. Messebord Budsjett tar liten plass under transport og er lett å ta med seg takket være to medfølgende poser.

Produksjonstid Produksjonstid
Varen din sendes fra oss innen 4 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre.
Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
filformat Trykkfil(er)
Bildemål for messevegg
Textile Wall Medium: 282 x 226 cm.
Textile Wall Large: 356 x 226 cm.

Vær oppmerksom på at gavlene/sidene er medregnet i 28,5+28,5 cm. Dette betyr at den synlige overflaten forfra på Medium er 225 x 225 cm og 299 x 225 cm på Large.

Bildemål for disk:

Podiet: 168 x 82 cm.
Messebord Budsjett Kurvet/Rett: 188,5 x 89,5 cm. Tenk på at alle kantene brettes inn på baksiden, derfor anbefaler vi at motivet ditt er sentrert på 80 cm.


Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.

Tilbehør

Produkter i samme kategori