Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
07.00-16.00 (fre 15.00).


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Banner 5x2m pvc View larger

Banner 5x2m PVC

BA0002_5x2

New product

1 999 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 35 000 fornøyde kunder
✔ 12 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Banneret trykkes på 450g PVC bannermateriale, dette innebærer at du får et holdbart banner/seil. Dette er et høyt og langt banner som gir en skikkelig eksponeringsflate for en rimelig pris. Banner 5x2m PVC leveres komplett med 28 transparente plastmaljer for oppheng. Banner 5x2m PVC er et passende alternativ for deg som leter etter et høyt og langt banner til å henge opp som utendørsreklame. Det kan for eksempel være et godt alternativ for foreninger, butikker, eller kommuner. Vi anbefaler tilleggsvalget strikkfeste. Gummistrikkfester forlenger produktets levetid ettersom de elastiske snorene skåner banneret som vil utsettes for belastning fra kraftig vind.

Leveringstid Leveringstid
Varen din sendes fra oss innen 3 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre. Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er 500x200 cm. Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.


Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Height200
Width500
TrykkmaterialePlast lerret

a text field

a text field

Tilbehør

Produkter i samme kategori