Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Bannere målbestilt

BA0000

New product

0 kr (ekskl. mva.)

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.

per unit

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Dette er banneret for deg som har dine egne ønskemål. Du velger selv hvilket materiale, etterbehandling og størrelse du vil ha og får prisen direkte på nettsiden.

Frontlit
Vårt mest populære underlag! Et matt vinylunderlag av veldig høy kvalitet med utrolig god fargegjengivelse. Underlaget er relativt mykt med en glatt, flammebeskyttet overflate. Det passer til bruk både inne og ute. Brannklasse B1.

Mesh
Et kraftig underlag som er spesielt tilpasset for trykk i storformat og utendørs bruk for blant annet bannere og fasadebannere. Mesh kalles også for nettingbanner. Underlaget har en spesiell overflate med små hull som lar luften trenge gjennom. Anbefales når det blåser mye. Brannklasse B1.

Hvis du velger silikonkjeder, brukes 8,5 mm som standard, men du kan gjerne kontakte oss hvis du trenger en annen størrelse. Ønsker du andre mål når det gjelder bannere, eller vil du ha store volum? Kontakt oss for mer informasjon.

Vi anbefaler ekstravalget bannerstrikk hvis banneret skal brukes utendørs. Bannerstrikker forlenger produktets levetid ettersom de elastiske båndene beskytter bildeoverlaten mot påkjenninger fra kraftig vind.

Produksjonstid Produksjonstid
Varen din sendes fra oss innen 5 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre.
Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er Vi trenger en trykkferdig fil som samsvarer med målene du har oppgitt. . Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.

Tilbehør

Produkter i samme kategori

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* Nødvendig felt