Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

4 Screen

New product

1 395 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

4 Screen er et produkt i vår produktkategori Premium. 4 Screen er produsert av Expolinc og har livstidsgaranti. 4 Screen er et displaysystem som passer for deg som ønsker å bytte budskap enkelt og til en lav kostnad.

Systemet er en gulvplassert lettvekter som du raskt kan sette opp. 4Screen har en stilren og nedtonet design som setter budskapet ditt i sentrum. Du kan enkelt bære med deg systemet med vesken som følger med. 4 Screen er tilgjengelig i flere ulike størrelser. Hvilken størrelse som passer best for deg avhenger av hva du ønsker å bruke displaysystemet til.

Den medfølgende og smidige vesken rommer hele systemet.

Bildeformat:
550x1485 mm.
850x2150 mm.
1000x2150 mm.

Trykkes på materiale av høy kvalitet
Vi trykker samtlige rolluper på et polyestermateriale som heter LaTour. Materialet har en struktur som lager en fin trykkoverflate, og en stivhet som gir en rett og jevn rollup. Overflaten er verken blank eller matt, men en mellomting som gjør at den fungerer godt i alle sammenhenger. Kontakt oss hvis du ønsker en materialprøve.

Produksjonstid Produksjonstid
Produksjonstiden er den tiden det tar for oss å lage produktet. Du velger selv hvilken produksjonstid du vil ha, med valgalternativene ovenfor kjøp-knappen. En lengre produksjonstid gir lavere pris, mens en raskere produksjonstid gir høyere pris. Når det gjelder valget med arbeidsdager, regnes produksjonstiden fra ordren er kontrollert og godkjent.

Produksjonstiden påvirker ikke frakttiden, valg av fraktmetode skjer på kassesiden.

filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er i samme størrelse som rollupen du velger. Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.

Produktbeskrivning Mengderabatt
ProduktAntallPris
55x148,5 10 795 kr
85x215 10 995 kr
100x215 10 1 095 kr

Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Trykkmateriale Latour (plastväv)
Bildbyte Mojlig
Veske Veske medfølger

Tilbehør

Produkter i samme kategori