Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Rollup Cube

New product

  • Sendes neste arbeidsdag
  • Sendes etter 3 arbeidsdager
  • Sendes etter 8 arbeidsdager

895 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 15 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Rollup Cube er våre siste nyheter! Bildekassetten har et stilig utseende og forsterket aluminium som sørger for at den står rett.

Hvis du velger å bestille en dobbeltsidig Rollup Cube, vil du motta to separate samleoppdateringer og et lite sett som du bruker til å koble til systemene. Fordelen er at du kan være veldig fleksibel, hvis du er i et åpent område kan du velge å sette dem sammen, ellers kan du skille samleoppdateringene og bruke dem separat

Trykkes på materiale av høy kvalitet
Vi trykker samtlige rolluper på et polyestermateriale som heter LaTour. Materialet har en struktur som lager en fin trykkoverflate, og en stivhet som gir en rett og jevn rollup. Overflaten er verken blank eller matt, men en mellomting som gjør at den fungerer godt i alle sammenhenger. Kontakt oss hvis du ønsker en materialprøve.

filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er med samme mål som den rollup du har valgt. Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.

a text field

a text field

Tilbehør

Produkter i samme kategori