Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Rollup QuickScreen 3

New product

3 495 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Rollup Quick Screen 3 er en rollup i vårt produktsegment Premium. Quick Screen 3 er produsenten Expands mest populære rollup. Den kommer med livstidsgaranti, men skiller seg også ut på andre måter. Quick Screen 3 kommer i sju forskjellige farger. Det innebærer at du kan velge en farge som passer til ditt budskap og ditt foretaks grafiske profil. Alle fargene finnes ikke tilgjengelige på nettsiden, men det fungerer utmerket å ta kontakt med oss om den fargen eller størrelsen som dere ønsker dere ikke finnes på siden.

Ved hjelp av produktets teleskoppinne kan du selv stille inn ønsket høyde. Bannerhøyden kan stilles inn i et spenn på 160-220 cm. Det er enkelt å bytte banner på systemet, og det passer godt til skilting på f.eks. messer eller entreer.

Trykkes på materiale av høy kvalitet
Vi trykker samtlige rolluper på et polyestermateriale som heter LaTour. Materialet har en struktur som lager en fin trykkoverflate, og en stivhet som gir en rett og jevn rollup. Overflaten er verken blank eller matt, men en mellomting som gjør at den fungerer godt i alle sammenhenger. Kontakt oss hvis du ønsker en materialprøve.

Produksjonstid Produksjonstid
Varen din sendes fra oss innen 3 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre. Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er i samme mål som den rollupen du velger . Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.


Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Height 160-220 cm
Width 85 eller 100 cm
Trykkmateriale Latour (plastväv)
REGULERBAR HØYDE Ja
Størrelse for plakat 85x
Vekt 4,5 respektive 5,5 kilo.
Bildbyte Mojlig
Veske Veske medfølger

Produktbeskrivning Mengderabatt
Antall Rabatt på grundpris
2 220 kr
2 220 kr
2 126 kr
2 234 kr
7 350 kr
7 437 kr
7 349 kr
7 350 kr

Tilbehør

Produkter i samme kategori