Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Rollup Classic

New product

2 995 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Expolinc Classic er en Rollup i vår produktategori Premium. Den er som navnet antyder en klassiker i produktsegmentet. Den har tidløst og stilrent design kombinert med en tilhørende livstidsgaranti. Rollup Classic har blitt priset av svensk forms opinionsutvalg som har gitt den utmerkelsen "brukskunst".

Med Rollup Classic går det raskt og enkelt å bytte bilder. Dessuten er produktet laget for å holde lenge. Rollup Classic er en langsiktig investering for deg som vil ha en rollup av høy kvalitet som du enkelt kan bære med deg til messer og forelesninger. Produktet kommer i tre ulike størrelser.

Merk at du også kan få den med svart bildekassett, selv om topplisten fortsatt vil være i sølv/aluminium.

Trykkes på materiale av høy kvalitet
Vi trykker samtlige rolluper på et polyestermateriale som heter LaTour. Materialet har en struktur som lager en fin trykkoverflate, og en stivhet som gir en rett og jevn rollup. Overflaten er verken blank eller matt, men en mellomting som gjør at den fungerer godt i alle sammenhenger. Kontakt oss hvis du ønsker en materialprøve.

Produksjonstid Produksjonstid
Varen din sendes fra oss innen 3 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre. Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er i samme størrelse som den rollupen du velger. Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.


Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Height 215 cm
Width 85, 100 och 145 cm
Trykkmateriale Latour (plastväv)
REGULERBAR HØYDE Nej
Vekt 4.5 kg, 5.3 kg eller 8.5 kg beroende val av storlek.
Bildbyte Mojlig
Veske Veske medfølger

Tilbehør

Produkter i samme kategori