Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Rollup M2 black Expand

RO2008_85

New product

3 895 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Rollup M2 Black Expand er et produkt i vårt produktsortiment Premium. M2 Black produseres av Expand og har livstidsgaranti. Dette er en stilren og fleksibel rollup som kommer i fargen svart. Du kan stille inn høyden selv ved hjelp av den justerbare teleskop-pinnen.

Med Rollup M2 Black Expand er det enkelt å bytte bilde og å stille inn høyde selv. Det gjør den til en passende rollup for deg som ofte bytter budskap og som ønsker kvalitet og design med god holdbarhet. M2 Black kan f.eks. brukes på messer eller i en entré.

Trykkes på materiale av høy kvalitet
Vi trykker samtlige rolluper på et polyestermateriale som heter LaTour. Materialet har en struktur som lager en fin trykkoverflate, og en stivhet som gir en rett og jevn rollup. Overflaten er verken blank eller matt, men en mellomting som gjør at den fungerer godt i alle sammenhenger. Kontakt oss hvis du ønsker en materialprøve.

Produksjonstid Produksjonstid
Varen din sendes fra oss innen 3 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre. Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er 85 x (160-225) cm. Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.


Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Trykkmateriale Latour (plastväv)
REGULERBAR HØYDE Ja
Størrelse for plakat 85x(160-225) cm
Bildbyte Mojlig
Veske Veske medfølger

Produktbeskrivning Mengderabatt
Antall Rabatt på grundpris
10 3 665 kr
50 3 435 kr

Tilbehør

Produkter i samme kategori