Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Rollup Media Screen 2 Expand

RO2007_85

New product

4 295 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Rollup Media Screen 2 Expand er et produkt i vår produktkategori Best. Den produseres av Expand og har livstidsgaranti. Denne rollupen er dobbeltsidig og passer til skilting i situasjoner der du vil at budskapet skal synes fra to steder, som f.eks. ved en entré. Du kan selvfølgelig velge å ha forskjellige budskap på for- og bakside. Den passer også i andre sammenhenger der mennesker skal se budskapet ditt fra forskjellige sider, som f.eks. på messer.

Rollup Media Screen 2 har et nedtonet og stilrent design som setter budskapet ditt i fokus. Høyden kan reguleres med to forskjellige stillinger. Produktet leveres med en medfølgende svart nylonveske for at du enkelt og sikkert skal kunne transportere den.

Trykkes på materiale av høy kvalitet
Vi trykker samtlige rolluper på et polyestermateriale som heter LaTour. Materialet har en struktur som lager en fin trykkoverflate, og en stivhet som gir en rett og jevn rollup. Overflaten er verken blank eller matt, men en mellomting som gjør at den fungerer godt i alle sammenhenger. Kontakt oss hvis du ønsker en materialprøve.

Produksjonstid Produksjonstid
Varen din sendes fra oss innen 3 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre. Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er 85 x 220 cm.
Dersom du ønsker to forskjellige budskap må du laste opp to filer.

Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.


Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Trykkmateriale Latour (plastväv)
Størrelse for plakat 85x220 cm
Vekt 7 kg
Veske Veske medfølger
Dubbelsidig Ja

Tilbehør

Produkter i samme kategori