Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Magnetdisplay Ramme

New product

3 595 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 17 år på nettetSnabblänkar
product description Informasjon

Stativet består av to deler, en fot og en ramme, som kan tas fra hverandre ved transport for å få en så flyttbar pakke som mulig. Delene settes enkelt sammen, deretter fester man ønsket motiv i rammen ved hjelp av magnetlister. Magnetlistene gjør at bildebyttet går raskt og egner seg derfor spesielt godt for deg som bytter motiv ofte.

Stativet produseres av Expolinc og har meget høy kvalitet. Produktet er stabilt og tar lite plass og passer derfor utmerket ikke bare på messer men også i andre sammenhenger som for eksempel i bilhaller og utstillingsmiljøer.

Systemet er dobbeltsidig, og motiv er inkludert i prisen. Ønsker du ulike motiv på fram- og bakside kan du laste opp to ulike motiv sammen med ordren.

Trykkes på materiale av høy kvalitet
Vi trykker samtlige rolluper på et polyestermateriale som heter LaTour. Materialet har en struktur som lager en fin trykkoverflate, og en stivhet som gir en rett og jevn rollup. Overflaten er verken blank eller matt, men en mellomting som gjør at den fungerer godt i alle sammenhenger. Kontakt oss hvis du ønsker en materialprøve.

Produksjonstid Produksjonstid
Varen din sendes fra oss innen 4 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre.
Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
Trykkfiler Trykkfil(er)
Vi vil gjerne ta imot en PDF-fil i samsvar med størrelsen nedenfor, basert på hvilket stativ du har valgt. Merk at størrelsen for filen ikke har helt samme høyde som selve stativet.

Bildestørrelse
400x1585 mm
400x1785 mm
610x1585 mm
610x1785 mm


Produktbeskrivning Spesifikasjoner
Trykkmateriale HydroSol (plast, blank)
Vekt 1,8 - 2,1 kg
Bildbyte Ja

Tilbehør

Produkter i samme kategori