Kontakt oss

Telefon: 23 96 51 45
E-post: info@rollup-kungen.se

Vi er tilgjengelige på hverdager
08.00-14.45.


Sjekk gjerne om ditt spørsmål allerede er besvart under FAQ.

Display Pole System

New product

1 995 kr (ekskl. mva.)

✔ Nordisk produksjon
✔ Over 40 000 fornøyde kunder
✔ 16 år på nettet



Snabblänkar
product description Informasjon

Pole System et et produkt i vår produktkategori Premium. Pole System er laget av Expolinc og kommer med livstidsgaranti. Du velger du selv hvilken høyde du vil ha når du lager filen, fra 100 cm opp til 200 cm. Systemet kan dessuten lages dobbeltsidig, noe som er optimalt dersom den står i åpent rom. 


Dette innebærer at Pole System passer godt der du vil skilte i høyden, for eksempel i en bilhall eller butikk der det er viktig at budskapet synes uten å dekke for produktene dine. Det opphøyede budskapet kan også øke synligheten på messer og forelesninger. Pole System har ingen løse deler og monteres raskt, noe som kan være fordelaktig ved messer og forelesninger.

En av de store fordelene med Pole System er at det er lett og kostnadseffektivt å bytte budskap. Veske følger med når du kjøper Pole System. Ønskes bildebytte til nåværende system, kan du scrolle ned for å se relaterte produkter.

Trykkes på materiale av høy kvalitet
Vi trykker samtlige rolluper på et polyestermateriale som heter LaTour. Materialet har en struktur som lager en fin trykkoverflate, og en stivhet som gir en rett og jevn rollup. Overflaten er verken blank eller matt, men en mellomting som gjør at den fungerer godt i alle sammenhenger. Kontakt oss hvis du ønsker en materialprøve.

.

Leveringstid Leveringstid
Varen din sendes fra oss innen 3 virkedager fra vi har kontrollert og godkjent din ordre.
Ordrene kontrolleres manuelt innen 24 timer.
filformat Trykkfil(er)
Vi ønsker å motta en trykkfil som er i samme mål som rollupen du bestiller. Vi anbefaler at din fil er i PDF-format. Filer som er laget i et spesifikt program må lagres i et format som kan trykkes. Dette gjelder blant annet filer som ender i .ai, .indd eller .pub.
Trenger du hjelp til å lage din trykkfil? Bestill Grafisk Hjelp her.


Produktbeskrivning Spesifikasjoner
REGULERBAR HØYDE Ja
Bildbyte Mojlig
Veske Veske medfølger
Dubbelsidig Valbart

Tilbehør

Produkter i samme kategori